Mehmet Topuz Fenerbahçe'de | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mehmet Topuz Fenerbahçe'de


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61668.jpg




Mehmet Topuz'un transferi, Beşiktaş'ı kızdırdı. İstanbul'da konuşan Demirören, Fener camiasını resmen çıldırtacak.



Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, bu akşam Üsküdarlı Beşiktaşlılar Derneği'nin yemeğinde yaptığı açıklamada, "Mehmet Topuz, Beşiktaş'a hayırlı olsun" dedi.



Öte yandan Demirören, " 'Beşiktaşlıyım' diyen bir futbolcunun alınmaya çalışılması, o kulübün ezikliğini gösterir" şeklinde konuştu.



Kaynak: İnternerhaber.com​
 
Cevap: Demirören "Fener'e ezik" dedi



İki takımda ezik. Ama demirören bu açıklamayı yaparak kendi ezikliğini bi kat daha arttırmış oldu. Baştan sona haksız çünkü.
 
Cevap: Demirören "Fener'e ezik" dedi



Burda Fenerbahçe Kayseri Sporla görüşerek akıllı iş yapmıştır. Hangi takımda olursa olsun hiçbir futbolcu takımının üzerinde değildir ve olamazda. Mehmet TOPUZ,un Kayseri Spor yönetimini çiğneyerek Beşiktaşla anlaşmaya varması doğru değildir. Herhalde Mehmet TOPUZ Beşiktaş'a çok büyük rakamlara malolacak, belkide ne orda nede orada, hiçbir yerde oynayamayacak..:D
 
Cevap: Demirören "Fener'e ezik" dedi



siz Yusufu ayartıp trabzonun elinden kapınca ezik olmuyosunuz dimi tüpçü...
 
Cevap: Demirören "Fener'e ezik" dedi



hehe yürü be tüpçü kim tutar seni...



Fener cidden ezik bir kulüp adam BJK formasını giydi. gerekirse 1 yıl top oynamam dedi. ee o zaman fenerin elinde patlar. :) şimdi oalylar çok karıştı düşününsene tmm diyecek fenere bonservisi onda ama adam zorla değil ya fenere 1 yıl imzalar 1 yıl oynamaz fenerin elinde 5 milyon euro patlar :D:D:D puhahahaha



fener varya tam komedi yaaa
 
Cevap: Demirören "Fener'e ezik" dedi



Bjk fenerden daha sempatik bi kulupdur,sevmem ama nefret etmem,fenerin durumu baska.evet katiliyorum kisacasi aferim tupcu :D
 
Cevap: Demirören "Fener'e ezik" dedi



Son şampiyonluktan sonra, Demirören'e bir 4/5 sene daha katlanacakları için sevinemeyen Beşiktaş'lılar olduğunu biliyorum, yakın çevremde de var.





''Beşiktaşlı'yım diyen futbolcu Beşiktaşlı'dır. O'nu almak isteyen olursa kendi ezikliği vardır. Mehmet Topuz camiamıza hayırlı olsun.



...diye buyurmuş kendisi. Yönetici olduğu dönemler bir yana, özellikle başkan olduğu dönemde Galatasaray'dan, Fenerbahçe'den topladığı artıklar ile bir takım kurulabiliyorken, bu ne yaman çelişkidir hayretler içerisindeyim. Kimmiş ezik bir bakalım.



---------Rüştü

--M. Doğan--Emre Aşık

Ali Güneş--------Ahmet Y.

-----Tayfur---Fahri

Yozgatlı-----Yusuf---Tayfun

-----------Mert Nobre



Hoca: Mustafa Denizli

Ezik: Eziğin kim olduğu çok belli.

https://www.fcbosa.com/2009/06/perhiz-lahana.html
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt