Mehmet Zeki Çelik: "Lille beni 3 kez izledi, transfer etmek istediklerini söylediler" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mehmet Zeki Çelik: "Lille beni 3 kez izledi, transfer etmek istediklerini söylediler"


5303250.jpg

Performansıyla Milli Takım'a davet alan, Süper Lig devlerini ve Avrupa kulüplerini peşinde koşturan Mehmet Zeki Çelik önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Zeki Çelik, Tam Saha Dergisi'ne geleceği hakkında oldukça önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Zeki Çelik, "Fransa'nın Lille takımı iki kez beni izlemeye geldi. Üçüncü gelişlerinde ise beni transfer etmek istediklerini söylediler." dedi.

"Ama öncelikle dil problemimi çözmek istiyorum. Bir de Avrupa'ya gitmeden önce Süper Lig tecrübesini de kazanmam gerektiğini düşünüyorum. Belki direkt de gidebilirim gerçi, belli olmaz.Çağlar Söyüncü de Altınordu'dan Almanya'ya gitmişti. Böyle bir örnek de var. Ama Süper Lig'den de beni isteyen takımlar oldu."

"Açıkçası biraz kafam karışık. Ne yapacağımı tam bilmiyorum. Sezon sonuna doğru düşüneceğim. Şu an maçlar devam ediyor ve ben de işime yoğunlaşmak istiyorum."

"Talep edilen bir oyuncu olmak çok güzel. Hedefim İstanbulspor'un menfaatleri doğrultusunda; yönetimimiz, başkanımız ve hocamızın da uygun görmesi durumunda büyük kulüplerde ve Avrupa'da forma giymek. "

Goal
 
gerçekte ne olur bilinmez tabi ama fm de bi kaç seridir çok iyiydi de ben bunu fransya transfer oldu dıye bılıyordum imza atarken falan fotoları dönüyordu

edit. haber eskiymiş yav adam gitmiş
 
Üst Alt