Melo 45 Saniye Boyunca...| Yalanlandı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Melo 45 Saniye Boyunca...| Yalanlandı


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riera’yı yüzüne vurduğu yumrukla bayıltan Melo’nun, yerde baygın ve savunmasız yatan İspanyol’u yaklaşık 45 saniye acımasızca dövüp tekmelediği görüntüler, güvenlik kameralarıyla tespit edildi



Florya’da önceki gün yaşanan ‘Pitbull dehşeti’nin, tesislerdeki güvenlik kameralarınca saniye saniye tespit edildiği ortaya çıktı. Olaydan sonra görüntüleri izleyen herkesin büyük şok yaşadığı, Melo’nun Riera’ya uyguladığı ‘şiddet eylemi’ nedeniyle, diğer oyuncuların da büyük öfke duyarak, Brezilyalı’yı dövmek istedikleri öğrenildi. Görüntüleri izleyen diğer yabancıların Melo’dan hesap sormak istedikleri, araya girenlerin büyük bir kavgayı daha önledikleri, artık Florya’da kimsenin sambacıya selam bile vermediği öğrenildi. Teknik heyet ve bazı futbolcuların da izlediği görüntülerde, Melo’nun koridordan girip malzemeciyi zorla dışarıya çıkarması dikkat çekti. Riera’nın kondisyon salonundan içeriye girmesiyle, Melo’nun direkt olarak yüzüne indirdiği sert yumrukla İspanyol’u yere serdiği ve yerde baygın yatan oyuncuyu tekmelediği belirtildi. Yaklaşık 45 saniye savunmasız şekilde yerde yatan ve ilk darbenin etkisiyle baygınlık geçiren Riera’yı acımasızca döven Melo’nun bu davranışı, diğer oyuncuların büyük tepkisine neden olurken, olay sonrasında hastanelik olan ve yüzü gözü kanlar içinde kalan Riera’yı gören oyuncuların yaşadığı büyük şokun da görüntülerde yer aldığı kaydedildi. Melo’nun, Riera’yı hastanelik ettikten sonra bıraktığı, olay öncesi zorla dışarı çıkardığı malzemecinin feryadı ile idmanı bırakan teknik heyet ve futbolcuların da soyunma odasına koştukları öğrenildi. Bu arada tesislerdeki kamera görüntüleri dışarıya sızmaması için idareciler tarafından hemen muhafaza altına alındı.



Melo-Riera savaş çıkardı

G.Saraylı Felipe Melo ile Albert Riera arasındaki kavga, dünya basınında da geniş yankı uyandırdı. İşte o haberlerden bazıları:



GOAL.COM: “Boğaziçili İbrahimovic! Melo ve Riera’nın antremandeki mücadelesi savaş çıkardı. Brezilyalı, Riera’yı hastanelik etti. Fatih Terim, iki yıldıza da disiplin cezası verileceğini söyledi. Bu uyarı, bir disiplin cezasından daha fazlasını getirir mi?”



CORRİERE DELLO SPORT: “Melo, takım arkadaşını hastanelik etti. Sezon sonu bonservisini almak isteyen, ancak sambacının maliyetini yüksek bulan G.Saray, İtalya’ya yollayabilir.”



L’EQUIPE: “Melo’nun lakabı Pitbull!..”



MUNDO DEPORTİVO: “Melo-Riera’nın kavgası hastanede bitti. Antremanda başlayan kavga, soyunma odasında da sürdü. Kanlar içinde kalan Riera hastaneye kaldırıldı.”



TERRA: “Juventus’tan G.Saray’a kiralanan Melo, Riera ile kavga etti. Türk kulübünün kabul edemeyeceği bu kavga hastanede son buldu. Her fırsatta ‘Türkiye’de kalmak istiyorum’ diyen Pitbull için işler iyi görünmüyor.”



MARCA: “Melo ile Riera soyunma odasında yumruk yumruğa kavga etti. Kanlar içinde kalan Riera hastaneye kaldırıldı. Yaşananları doğrulayan G.Saray’da Fatih Terim’in alacağı karar bekleniyor. Şampiyonluk yolunda kritik bir döneme giren Türk ekibinin atacağı adım merakla bekleniyor.”



WHOATEALLTHEPİES: “Melo için sürpriz değil.”



HABERTÜRK
 
Cevap: Melo 45 saniye boyunca...



yok artık basın tamam kavga oldu inkar eden yokta bu kadarıda fazla yarına melo rieranın boğazını kesti son anda yetiştirildi hastaneye felan yazacaklar herhalde
 
Cevap: Melo 45 Saniye Boyunca...



Haber doğru degil, ama Melo artık taraftarlardan ilgi beklemesin, play off öncesi hiç hoş olmadı bu durum. Bonservisini de almayız artık.
 
Cevap: Melo 45 Saniye Boyunca...



Playoff öncesi çok kötü oldu. Ne oldu da böyle bir olay yaşandı anlayamıyorum. Riera'nın gözünü mosmor etmiş adam.
 
Cevap: Melo 45 Saniye Boyunca...



1 kere vurmuşsun çek git ordan niye yerdeki adama vuruyorsun be adam! Biz de kavga ettik yıllarca ilkokuldan itibaren ama bu kadarda olmaz.
 
Cevap: Melo 45 Saniye Boyunca...



Sallama. Ne yani, Fatih Terim oyunculari toplayip, gelin kavgayi bi izleyelim mi dedi? Sacma. Adamin bi gözü morarmis iste. Sen baygin adami 45 saniye tekmeleyeceksin, 3 hafta hastaneden cikamazsin be. Koz gecti tabi ellerine. Serefsizler
 
Rieranin gozunu patlatmis. Ve oyle normal 1 yumrukta olacak sey degil. Bildigin saydirmis yada saglam gecirmis.. Sozlesmesi fesh edilsin hemen. Gule Gule Melo.
 
Cevap: Melo 45 Saniye Boyunca...



Olayı en iyi bilen Terim olduğuna göre en iyi kararı o verecektir. Her türlü kararını destekliyorum
 
Cevap: Melo 45 Saniye Boyunca...



Medya elinden geleni yapiyor. Bunu bekliyorduk. Yemeyin. Agizlarinin suyu akiyor Melo oynamaz belki diye. Yemeyin bunlari.



Bunlarin anlattigi gibi olsa, hapise atilmasi lazim Melo'nun:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt