Melo'nun Hareketi Pahalıya Mal Oluyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Melo'nun Hareketi Pahalıya Mal Oluyor!


Samsunspor maçının yıldızı Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo'ya kötü haber geldi.



İstanbul BŞ maçında Mahmut'a attığı kafa, hakemin görüş açısında olmadığı tespit edilen Sambacı PFDK'ya sevkediliyor.. Suçlu bulunursa, cezası 1-3 maç arası..





Yeni G.Saray'ın en göze batan ismi hiç kuşku yok ki Felipe Melo. Selçuk İnan, Eboue, Elmander, Ujfalusi, Engin Baytar ve Sercan Yıldırım gibi yıldızların takıma kazandırılmasına rağmen, yepyeni bir kadroda adeta göze batan, oynadığı futbolla şimdiden sarı-kırmızı tribünleri kendisine hayran bırakan Brezilyalı yıldız, dün akşam oynanan Samsunspor karşılaşmasında da sahanın kahramanıydı.





HAKEM HATASI DEĞİL!



Defansif özelliklerinin etkinliği kadar ofansa olan katkısıyla da alkış toplayan ve Samsun'a karşı müthiş bir gol atan Felipe Melo, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında oynanan İstanbul BŞ maçında yaptığı hareketten yırtamadı.



Hatırlanacağı gibi Melo'nun ligimizle tanıştığı maç olan İstanbul BŞ sınavında yaşanan bir pozisyonda Mahmut Tekdemir'le sıcak temas yaşamıştı. Kendisine bir şeyler söyleyip arkasını dönen genç oyuncunun arkasından yaklaşıp attığı kafa kameralara yansıyan 28 yaşındaki yıldız, bu hafta PFDK yolcusu.



Bu tip cezai durumlarda tek bir duruma bakılıyor. Yaşanan pozisyon hakemin görüş alanındaysa ve cezalandırılmamışsa bu, 'hakem hatası' olarak geçiyor. Fakat pozisyon eğer hakemin görüş alanında değilse o zaman konu, PFDK'ya gidiyor ve son karar da buradan çıkıyor.



PFDK'YA sevkedilecek olan Melo, suçlu bulunursa 1-3 maç arasında ceza alabilir. Bakalım bu hafta nasıl karar çıkacak?



Vatan-İnternetspor.com
 
Cevap: Melo'nun hareketi pahalıya mal oluyor!



İyi oynadı hemen adamı kesmek lazım :) Lugano neler yaptı çıt çıkmadı yazık!
 
Cevap: Melo'nun hareketi pahalıya mal oluyor!



Teşebbüs var ama kafaı değmiyor bile.O zaman satılık tosun ile Lugano'yu futboldan men etmek lazım.
 
Cevap: Melo'nun hareketi pahalıya mal oluyor!



Peki şunu soruyorum;



''Sadece futbol konuşacak'' diye milyonluk reklamlar hazırlatıp, ligler başladıktan sonra futbol dışına çıkanlara ceza veririz diye tehdit edenler size SORUYORUM;



Alakasız bir zaman da, maçların olduğu gün Aykut Kocaman'ın ne işi var canlı yayında? Kaldı ki futbol dışı herşey konuşuldu? Oraya neden müdahale edemiyorsunuz?
 
Cevap: Melo'nun Hareketi Pahalıya Mal Oluyor!



simdi mi akillarina gelmis ibb macindan 1 hafta gecti adam hemen iyi oynadi ya ceza verelim buna allah belani versin maa
 
Cevap: Melo'nun Hareketi Pahalıya Mal Oluyor!



Haberi paylaştım ama İbrahim Seten oyunu olabilir.Ortada bişey yokken disiplin kurulunun dikkatini çekmeye çalışıyor olma ihtimali var.Dünde baya salladı sağolsun baya hırslanmış kendisi.
 
Cevap: Melo'nun Hareketi Pahalıya Mal Oluyor!



Emrenin küfürlerine,Bilicanın açtığı tünellere,Alexin uzun atlamalarına da ceza verilecek mi acaba?
 
Cevap: Melo'nun Hareketi Pahalıya Mal Oluyor!



lugano yerde yatan wagnerin ayağını kırmak istedi tüm sanal alemde video dolaşırken medyaya hiç yansımadı ve ceza felanda yemedi lugano adam istediği şeyi yapıyordu serbest melonun hareketi 1 hafta manşet pfdk rezilsin
 
Cevap: Melo'nun Hareketi Pahalıya Mal Oluyor!



Şu ana kadar hiç kart almadık sanırsam. Sezon sonunda Fair Play Ligi şampiyonu olursak ve MAA şampiyon kadar para verilecek sözünden dönerse şaşmam...
 
Cevap: Melo'nun Hareketi Pahalıya Mal Oluyor!



serefsiz medya. azizeniz icerde, halen o rezil herifin yolundan gidiyorsunuz.
 
Cevap: Melo'nun Hareketi Pahalıya Mal Oluyor!



Şikenin cezası yok, kafa atmanın var. Pardon ya fenere yok diğer herkese ceza var. Sistem böyleydi unutmuşum.
 
Üst Alt