Menajer Mino Raiola: "Guardiola korkak bir köpek" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Menajer Mino Raiola: "Guardiola korkak bir köpek"


resized_fb022-2018-03-07t202545z_1234589309_rc1242aed600_rtrmadp_3_soccer-champions-mci-bas.jpg

Ünlü menajer Mino Raiola, Manchester City'nin başarılı antrenörü Pep Guardiola hakkında çok sert ifadeler kullandı.

Yıldız futbolcuların menajerliğini yapan Mino Raiola, Manchester City'i çalıştıran İspanyol teknik adam Pep Guardiola hakkında ağır hakaretlerde bulundu.

Mirror'a konuşan Raiola, Guardiola'nın antrenör olarak fantastik olduğunu söyledi ancak kişiliği ile ilgili şöyle konuştu:

''Guardiola antrenör olarak harika ama insan olarak kesinlikle sıfır. O, korkak bir köpek. Kendini bir rahip sanıyor. Onu yap, bunu yapma... Eğer Manchester City Şampiyonlar Ligi'ni kazanırsa bu onun iyi bir antrenör olmasıyla alakalı ama ondan nefret etmeye devam edeceğim.''

Krizin nedeni Ibrahimovic

Raiola ile Guardiola arasındaki krizin, ünlü menajere bağlı olan Zlatan Ibrahimovic'in Pep Guardiola yönetimindeki Barcelona'da forma giydiği dönemlerde ortaya çıktığı ifade ediliyor.

Yeni Şafak
 
Ibrahimovic'in kitabında bu konu anlatılıyor. Guardiola, Ibrahimovic'in kibirli hareketlerinden çok rahatsız oluyor ve resmen köpek çekiyorlar adama hatta o dönem sadece Messi onunla iletişim kuruyor.

Başlarda hırslansa da, sonrasında mobbing'e dayanamayıp takımdan ayrılmaya karar veriyor. Ibrahimovic'ten önce ve sonra CL kupası kazanıldığı için de o dönem takımı bozan Ibrahimovic olarak görüldü lakin asıl mevzu Inter maçlarında bariz şekilde elenmeleri için her şeyin yapılmasıydı.
 
Şaka bir yana da yaptığı iş emlakçılıktan farkı olmayan bir adam 200-300 milyon euro para kazandı futboldan, gelmiş bir de utanmadan millete laf atıyor.
 
menajer ve bilimum hırsız tayfası dikkat edin domuzcuga benziyor bizde bunun yerli versiyonu var tonla kerizi soyup uruguayda para eziyor
 
Üst Alt