merih demiral - Sayfa 15 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

merih demiral


Ortalarla yan toplarla gelmeye çalışan her takım Merih yokken bizi zorluyor maalesef..bu aksam letonya ceza sahamızda kafa topu oynadı resmen aynısını alanya bize yapmaya çalışırken luyindama engel olmustu tek başına...Eften puften çok gol yiyoruz yokluğunda
 
Bence de Merih daha iyiydi ama bugun kaybetmemizin nedeni Ozan degil, basta Senol Gunes olmak uzere Burak, Caner filan. Macta kac top kaybi yaptilar sayamadim. Yalan yok, Umut Meras cezali saniyordum ve ondan Caner oynuyor diye dusundum. Senol Gunes 3 - 0 olan maclarda hangi degisiklikleri yaptiysa 3 - 2 olan macta da yapti. Once Burak cikmaliyken sahada kaldi. Okay Taylan hic olmuyor ama oynatti.
 
Merih ile ne alakasi var ? Sirbistan ya da Macaristan maclarinda Merih vardi da ne oldu ? Merih bu arada cok begendigim bir oyuncu, demek istedigim sorun oyuncular degil. Yerlerine oynayan isimler gayet de iyi oyuncular. Konu bizim oyun planimiz ve dizilimimiz. Sen Hollanda'ya oynar gibi Letonya'ya oynarsan az bile yemissin deriz. Hoca'ya bakar bu sonuc, degisiklikler de ayri rezaletdi.
 
Üst Alt