Mert Günok Resmen Başakşehir'de! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mert Günok Resmen Başakşehir'de!


Olan yine bizim Wesley Ufuğumuza oldu :(
_850_ufuk-566.jpg
 
Yedek kaleci dediğin paslanan ve yeteneklerini yitiren bir mevra,Cenkin yediği golleri Eray yemezdi belki geçen sene kupada,bu herifte çürümüştür
 
Güzel oldu. Hakan Arikan gibi "yasli" ve tecrübeli kaleci alinmayacaksa bence hic gerek yok masrafa.

Allah nazarlardan korusun Muslera tam bir istikrar abidesi, alacagimiz yedek kaleci tas catlasa 6 mac falan oynar o da Türkiye kupasinda grup maclari.
 
Iyiki Basaksehir aldi. 1 milyon euro maas alacakti falan diyorlardi. Zaten Avrupa'dan elendik artik yedekte Eray kalsin bu sene. Seneye yeni bir kaleci bakariz.
 
beIN SPORTS'a da konuşan Mert'in sözlerini Ajansspor.com derledi:

"Bu ailede olmaktan dolayı çok mutluyum. Transferin gerçekleşmesinde, Abdullah Avcı'nın, başkanımızın ve yöneticilerimizin çok büyük etkisi oldu. Çok başarlı bir kulüpte olduğumun, daha büyük başarılara aç bir takımda olduğumun farkındayım. Daha güzel gideceğine inandığım için Başakşehir'deyim. Kadroda olamayacağım önemli maçımızda, lisans işleri nedeniyle. Takım olarak daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum.

Oynamak önemli. Daha fazla maç sayısı olacak. Volkan ile rekabet halinde olacağız. Daha çok forma şansı bulacağıma inanıyorum. Kimsenin yeri garanti değil. Çok çalışmaya devam edip oynamayı bekliyorum. Oynamaya başlayınca gerisinin geleceğini düşünüyorum.

Bir yaş büyük benden Volkan. Altyapıda benden bir yaş üst kategoride oynamıştı. Aykut Kocaman gelince, daha sonra birlikte çıktık A takıma. Ben orada onu geçmiştim. Rekabet olacak. Belki tekrar önüne geçmeyi başarırım. Hedeflerim büyük, iddialı kouşmayı severim ve bunu sahaya yansıtmayı severim.

Bursaspor'da ilk senemde oynayarak başladım. Takımla beraber gösterdiğinz performans orantılı oluyor. Takım sonuç alamadığı zaman arka planda kalabiliyorsunuz. İlk senemde bunu yaşadım İyi oynadığım maçlarda galip gelemedik. Sonra Harun da iyi performans sergiledi. O sayfayı kapattım, beyaz sayfa açılıyor. Güzel günler göreceğime inanıyorum. Daha başarılı bir lig serüveni ve Avrupa serüveni bizi bekliyor. Ben de yardımcı olmaya çalışacağım.

Biz menajerlerimiz vasıtısıyla transfer görüşüyoruz. Gelen bir teklif vardı Galatasaray'dan. Daha çok forma şansı bulacağımı düşündüm ve Abdullah Avcı'nın beni istemesi daha büyük bir etken oldu. Transfer sürecini fazla konuşmanın bir anlamı yok. İmzaları attık, artık yeni takımımda başarı olmak istiyorum"
 
Üst Alt