# Mert Korkmaz | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Download (4).jpg

Mert Korkmaz

Galatasaray Eski Futbolcusu

16 Ağustos 1971, İstanbul 'da doğdu.

Galatasaray altyapısında yetiştikten sonra A takıma savunma oyuncusu olarak dahil oldu ve 7 yıl boyunca Galatasaray kadrosunda yer aldı. Kocaelispor, Gaziantepspor ve Malatyaspor'da oynadıktan sonra 2006 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu. 2007-2008 sezonu sonu itibarıyla da İstanbul Büyükşehir Belediyespor 'da aktif futbol kariyerine son noktayı koydu.

Mert Korkmaz 'lı Galatasarayımız

5 kez A Milli, 7 kez de Ümit Milli takım formasını başarıyla giyerek ülkemizi en iyi şekilde temsil etme gayretini gösterdi.

Efsane Kaptanımız Bülent Korkmaz 'ın kardeşi olan Mert Korkmaz, Kardeşi Bülent Korkmaz ile aynı dönemlerde Galatasaray başarısı için birlikte futbol oynama imkanı buldular.

Bu vesile ile sevgili Mert Korkmaz'ı da kısaca tanımış ve yad etmiş olduk.

Sevgiyle kalın.
 
Cevap: Mert Korkmaz



Kişiliği ile, Profesyonel futbol yaşamıyla, düzgün yaşantısıyla örnek bir insan Mert KORKMAZ. Kendisini çok seviyoruz ve unutmuyoruz..:007:
 
Cevap: Mert Korkmaz



galatasaray19921993sez.jpg




Mert ve Bülent Korkmaz kardeşler'li Galatasarayımız
 
"MERT KORKMAZ KÖTÜ YABANCILARI S*KMEK ZORUNDAYIZ DİYE BAĞIRIYORDU"

Malatyaspor'da forma giydiği dönemde takım kaptanlığı yapan Mert Krokmaz'la ilgili de farklı bir anısını anlatan Johansson, "Takımda yabancı futbolcu olmak biraz özeldi. Çünkü beklentiler farklıydı. Kaptanımız Mert Korkmaz vardı. Galatasaray'da oynadı. Hatta hiç unutmam. Bir maçtan sonra soyunma odasına bağırarak girdi ve "Takımda ne kadar kötü yabancı futbolcu varsa hepsini s*kmek zorundayız" diyordu. Çünkü Malatyaspor'daki yabancı futbolcuların diğer takımlara nazaran daha kötü olduğu yönünde tepki vermişti." ifadelerini kullandı.
 
96-97 sezonu Şifo mehmetin golüyle 1-0 geri düştüğümüz sonrasında Hagi’nin golüyle 1-1 biten ve şampiyonluk için liğin önemli maçında inönüdeki Maçta son dakikalarda oyuna girmişti.Biz armanın peşindeydik tabiki..
 
Üst Alt