GSC Scout - # Mert Müldür | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Bosna maçında ilk kez milli formayı giydi. Henüz 19 yaşında. Rapid Wien altyapısından yetişti ve orada şu an banko 11 oyuncusu. Boyu 1.88 gayet iyi. Fizik olarak eksik gözüküyor şu anda.

Ahmet Çalık'ı yollayıp alabiliriz bence. Hatta gerekirse Maicon'u da satmalıyız. Stoperde Serdar-X yabancı-Mert-Ozan güzel bir dörtlü olur.

Mert Müldür - Oyuncu profili 18/19
 
188 ve çift ayaklı ha.
Çok iyi duruyor kağıt üstünde. 250-500 kağıda kapatırsak güzel bir transfer olur.

Ozan'la rekabetleri hoş olabilir.
 
iyiyse olabilir tabi de gökay var daha,her ne kadar gökay aslen ortasaha olsa da.en önemlisi ısık kaan arslan var.ozandan sonra ışık diyorlar.yeni gelen ercan şirin de fena oynamıyor.ogün calıskanı zaten begeniyorum ve o da bi cıkıs yapabilir.

ısık kaanı hazırlamalıyız ilk önce stoper için.dısardan yetenekli genc alacaksak öncelikli mevki forvet ve ortasaha olmalı bence.
 
Türk rotasyonu için bu arkadaşı da almak lazım. Çocukken fenerliymiş ama sorun değil. Emre Çolak ve Arda gibi Galatasaraylıları da gördük..
 

5 milyona Sassuolo'ya gidiyormus.
ben bu arkadaşı sol bek biliyordum transfermarkt'a sağ bek yazıyor oysa adam çift ayaklıymış tam bizlik linnes vol2 olurdu.umarım melih gibi ordan parlar ve milli takımın sol bek eksikliğini kapatır.
 
Üst Alt