Mervan Kapışması Sert Geçecek | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mervan Kapışması Sert Geçecek


me-1320411461.jpg


Fatih Terim'in takımın başına geçmesinin ardından yeni bir yapılanmanın temellerini atan Galatasaray'da ara transfer için de şimdiden çeşitli çalışmalar başladı. Ara transfer döneminde bir santrfor bir de orta sahaya takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, diğer bir yandan da potansiyeli yüksek gurbetçi oyuncuları listesine aldı.



Sarı-kırmızılı yönetimin listesinde olan gurbetçi futbolculardan biri de Mervan Çelik... Sezonbaşı transfer döneminde de sarı-kırmızılı yönetimin gündemine gelen ancak yüksek bonservis bedeli talep edilmesi nedeniyle askıya alan Mervan Çelik harekatı yeniden başlıyor.



İsveç basınında yer alan haberlere göre; Mervan Çelik ile Galatasaray'ın yanı sıra Atalanta, Fulham ve Everton gibi takımlar da ilgileniyor ancak bu takımlar arasında en ciddi olan takım Galatasaray...



Mervan'ın transferi hakkında İsveç basınına açıklamalarda bulunan oyuncunun temsil haklarını elinde bulunduran Hasan Çetinkaya, "Mervan'ın bir başka takıma transferinde kulübü Gais'in rolü büyük. Onlar izin verirse; biz de transfer görüşmelerine başlayabiliriz. Şu anda İngiltere ve Türkiye'den bazı teklifler geliyor ve biz de bu teklifleri Gais yönetimine iletiyoruz" dedi.



Genç oyuncunun menajeri Dogan Ercan ise "Mervan ocak'ta bedelsiz ancak şu anda transfer için görüş bildirmek için henüz erken" ifadelerini kullandı.



Gais Sportif Direktörü Persson da İsveç basınında geniş yer bulan Mervan Çelik transfer haberleri hakkında, "Bazı teklifler var ancak bunlar bizim istediğimiz seviyede değil. Biz, Mervan'a uzun yıllardır yatırım yaptık ve bu yatırımın da karşılığını almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.



Orta sahanın her iki kanadında da görev alabilen ve İsveç Ümit Milli Takımı'nda da forma giyen Mervan Çelik için Galatasaray'ın ara transfer döneminde Gais'ın kapısını bir kez daha çalacağı kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

kaynak:Mervan kapışması sert geçecek - Futbol
 
Cevap: Mervan kapışması sert geçecek



Aralarında yaklaşık 1 yaş filan fark vardır ama bu adam en azından 60-70 maça çıkmıştır A takımda. Fark bu.



Sorunda bu zaten.



Bana kalırsa bizden daha iyileri çıkıyor ama değerlendiremiyoruz, Sol açıkta Riera oynuyor ama hala Berkin,Mertan gibi oyuncular hiç şans bulamıyor.
 
Cevap: Mervan kapışması sert geçecek



diğer takımlar az maaş önerir

türkiyeden teklif yapan başka takım yoksa kesin bize gelir
 
Cevap: Mervan kapışması sert geçecek



Mertandan, Berkinden ne üstünlüğü var bu adamın?



İsveç liginde 65 maça çıkıp 18 gol atması isveş U19 - U 21 takımlarında 11 maça çıkıp 5 gol atması potansiyeli var bu kulüp kimleri almadı gelsin bedava nasıl olsa takıma uymazsa kiralık verilir ama ben inanıyorum iyi iş yapar sonra ah vah çekmeyelim
 
Cevap: Mervan kapışması sert geçecek



Bu formayla gelecekse gelsin, gelecekte geçen filmlerdeki New York gibi. Sahada rakibin dikkatini dağıtmak amaçlı olabilir.
 
Üst Alt