Mesele Tudor veya Riekerink Değil, Mesele Dursun Özbek | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mesele Tudor veya Riekerink Değil, Mesele Dursun Özbek


Geçen haftalarda millet tüm suçu Riekerinke yıktı HADDİNDEN FAZLA ŞEKİLDE TEPKİ ALDI, sanki yıldızlar karması bir takımmış da tüm suç teknik direktördeymiş gibi davranıldı elbette hataları oldu o ayrı konu, sonuç olarak adam sessizce efendice çekti gitti, lakin eldeki topcular belliydi, transferleri Riekerink'in değil de Dursun ve ekibinin yaptığı belliydi, bu kalitesiz futbolculardan oluşan ekibi maksimum oynatacağı şekilde oynatıyordu, bana şunu söyleyin Tudor gidip yerine Mourinho, ile emeklilikten tekrar dönüp Ferguson ve Jupp Heynckes üçü birden gelse bu takım ne oynar? BU TAKIM MAX NE OYNAR AGALAR? Sabri Semih Selçuk Eren MAKSİMUM NE OYNAR? Şunu artık kabul edin bu takım kötü bir takım, bu transferleri yapan teknik adamlar değil bu transferleri yapanlar DURSUN VE LEVENT ekibi, sorarım size 3-4 MİLYON EUROLARI ufak ufak paylaştırıp 4-5 topcuya verene kadar 10 ar milyon 2 topcuya versen de İYİ TOPCU ALSAN olmaz mıydı? Sözün özü mesele RİEKERİNK VEYA TUDOR MESELESİ DEĞİL, bu yönetim sizce TUDOR'UN İSTEDİĞİ ADAMLARI ALACAK MI, bu yönetim değişmedikçe teknik direktör değiştirmek bana göre çözüm değil.
 
Dursun,Simeone-Conte ile çalışsa bir b.k yiyemeyeceği gibi Tudor-JOR da bayern,dortmund yönetimleri ile çalışsa bir b.k yiyemez. İki taraf da b.k gibi yani anlayacağınız.
 
Mesele kadro

Adamların benchinde Tolgay Aboubakar İnler gibi adamlar var senin Josue sen ilk 11'inde Hakan Semih Selçuk Carole gibi adamları oynatıyon.

Bu kadroyla başarı mucizeydi
 
Tenezzül edip 2 dakika yönetim istifa diye bağırabilen bir taraftarın mı var? Yok.

O yüzden bu herif 5 yıl daha kalır ve kulübü içeriden sabote etmeye devam eder.
 
Mesele Dursun. Mesele Tudor .Mesele futbolcular. Yani mesele hersey. Unal Baskanim gelince bunlarin hepsinin kicina tekmeyi vuracak.
 
dursunun getirdiği hocalara aldığı topçulara bakarsak sonuna kadar haklısın. asıl sorun dursun dur. çünkü bu kulübe adam gibi bir başkan gelse ne rikeringi nede tudoru takıma antrenör yapmazdı.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
sezon başında en iyi 4üncü olabileceğini söylüyordum bu beceriksiz yönetim ve ruhsuzlar barındıran kadronun. bildiğimiz, görünen şeyleri her hafta dile getirince, yazınca bir şey değişmiyor. icraat lazım. dursunun ve takımın ruhsuz dinamiklerinin sopalanmasıyla bu işe başlanabilirdi.
 
Mesele sadece yönetim de değil. Futbolcular büyük mesele. Ruhsuz, inançsız, tembel adam topluluğu hepsi. Taraftar da büyük mesele. Hocadan çok hocalık taslayanı bizde. Bitik adamlara tapma bizde. Paralı askerler başlı başına bi konu zaten.
 
Liselilerden kurtulmamız lazım.İnan Kıraç kimi isterse o başkan oluyor.Artık halk seçmeli klüp başkanını.2 senedir derbi kazanamayan sahada sürünen bir takım olduk.Başkan neyse hoca da takım da ona göre oynuyor.Yazıklar olsun.
 
Mesele sadece yönetim . O tembel futbolculardan daha iyisini getiremeyecekleri için bu kıçına don giymeyi beceremeyen başkan bozuntusu dahil olmak üzere hepsi defolup gitmezse kasımpaşa ayarında bir semt Takım'ı olacağız .


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt