Messi, Sözleşmesini Uzatmak İçin Arda'nın Satılmasını İstedi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Messi, Sözleşmesini Uzatmak İçin Arda'nın Satılmasını İstedi!


Messi sözleşmesini uzatmak için Arda'nın satılmasını istedi


C7rK4OyX0AA2ryR.jpg




Messi, Barcelona ile yeni sözleşme imzalamak için, Mbappe, Dembele, Griezmann gibi isimlerin transferini isterken, Arda'nın da içinde bulunduğu birkaç oyuncuyu ise istemedi.



İspanya'da yayın yapan Diario Gol gazetesi Messi'nin Barcelona'daki geleceği için endişeli olduğu ve sözleşme uzatmak için gidecek ve gelecek oyuncular üzerinde söz sahibi olmak istediğini iddia etti.


Gazete Barça'nın Arjantinli yıldızının ilk olarak geriye gelip top alan, top dağıtımı yapan, ileride topu tutarak diğer oyunculara hücuma katılmaları için zaman kazandırabilen bir forvet istediğini yazdı.


Gazeteye göre Messi'nin kafasındaki isimlerin başında Monaco'dan Kylian Mbappe var.


Yine Monaco'lu Bernardo Silva da listede. Borussia Dortmund'dan Ousmane Dembele de Messi'nin istediği isimler arasında. Ayrıca Atletico Madrid'in Fransız yıldızı Antoine Griezmannda Messi'nin alternatifleri arasında.
Hürriyet'in haberine göre; Arjantinli yıldız futbolcunun ayrıca Arsenal'dan Hector Bellerin'i de isteğini belirtiliyor.


ARDA'YI İSTEMEDİ


Barcelona'nın tüm bu transferleri yapabilmesi için bazı oyuncularını göndermesi gerekiyor. Haberde Messi'nin bu konuda da devrede olduğu özellikle Luis Enrique'nin son dönemde aldığı oyuncuların satılmasını istediği bilgisine yer verildi.


İşte Messi'nin takımdan gönderilmesini istediği oyuncular:


Andre Gomes


Paco Alcacer


Arda Turan


Jeremy Mathieu


Lucas Digne


Denis Suarez


ARDA'NIN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA


Öte yandan Arda Turan hakkında çıkan ''Arsenal'e transfer olacak'' iddialarını futbolcunun menajeri Ahmet Bulut cevapladı.


ESPN'e konuşan Bulut, ''Şu an için gelen bir teklif yok, yani konuşacak bir şey de yok. Arsenal ile bir görüşmem olmadı. Önceden de söylediğim gibi Arda, Barcelona'da çok mutlu ve sözleşmesinin bitmesine 3 yıl var.'' şeklinde konuştu.

İngiliz basınında Arsenal'in Arda Turan için 35 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edilmişti. Arda, sezon ortasında Çin'den gelen transfer teklifini de reddetmişti.
 
Arda'yı alıp transferin son saati kovalım.

ebi tespih ve iphone yaaaa, ebii 200 yılda bir gelir benim gibisi diye dolansın dursun bayrampaşa'da
 
Arda ve Digne bize gelir mi?

Allah korusun de yahu. Digne vasat şu FB'de ki Zigler salağı gibi bir şey.

Arda geldiği an 3-5 sene daha başarıyı unutun. Arda varken camia çöktü dibi gördü, yerli çeteleşmeler, dışarıdan Acur turşuları müdahalesi, fanatik FB'li Emye abicikler, AKP bürokrasisi derken bombok bir camia olduk şimdi o boka yine battık ama bari bir de Arda gelip mum dikmesin de Galatasaray daha fazla çirkinleşmesin.
 
Üst Alt