Mesut Özil'e Bıçaklı Saldırı Girişimi - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mesut Özil'e Bıçaklı Saldırı Girişimi


EAWFi9sWkAI9byM


Restaurant çıkışında olmuş
Ocakbaşı HA
 
ek olarak şunları belirteyim. bu saldırının zamanlaması çok ilginç.

bugün tottemham taraftarının biri twitter üzerinden mesut'a laf sokmaya kalktı, mesut da ona güzel bir ayar verdi twitter üzerinden.


bu ayarın hemen üzerine gerçekleşti bu saldırı.

şimdi londra'daki tottenham ve arsenal taraftarının hatrı sayılır bir kısmı çete/gang mensubu olduğu için mesut'a yapılan bu saldırı kişisel algılanabilir ve londra sokaklarında büyük bir çete savaşını fitilleyebilir. çok ilginç haberler okuyabiliriz bu hafta.

doğrulanmamış haberlere göre arabada mesut ve kalinic'in eşleri var. mesut arabaya atlar atlamaz, mesut'un karısı gazı köklemiş. mesut'un gaza basıp sıvışması gibi bir şey yok, direksiyon sağda çünkü.
 
Benim arkadaşım dışarıda 2 bıçaklı herif ile kavga etse bende karımın kucağına kaçarım diyorsun yani.

Okey.
PC / Telefon başında konusmak kolay.

Ayrıca Özil kaçmadı. Karısı panik hali ile Gaz'a bastı. (UK de direkson sağ tarafta)


Evet arabadan çıkabilir idi...ama öteki taraftan karısını korumak için birden arabaya gitmiş
 
Adam koca tankin icinde oturuyor iki bicakli heriften mi kaciyor.

Karisi falan yanindaydi diye de yazmiyor. Resmen arkadasini birakip kacmis iste.

Bir de türk lokantasina kacmis uyanik. Para ve kariyer icin Alman milli takimini secerken iyiydi.

Türklerdeki bu Mesut Özil seviciligini hicbir zaman anlamamisimdir.
 
Kolasinac koca bıçaklı adamlara nasıl da saldırıyor aslan parçası. Çok büyük cesaret özellikle kaybedecek birçok şeyi olan birisi için..
 
Psikolojide fight - flight - freeze konsepti vardir. Her insanin olasi tehlike sirasinda gosterebilecegi davranislar ya: dövüştür, kaçmak veya bloke olup yerinden oynayamama. Bu beynin icindeki temel oturmus koruma sistemidir ve herkeste baska ve her tehlikede baska devreye girer. Ayni kişi bir tehlikede savaşırken bir gun sonra ayni tehlike ile kaçabilir. Işin onemli boyutuda bu 3 seceneklerden birinin otomatik sekilde gelismesi ve bir insanin bunu tehlike altinda kontrol edememesi. Heleki arabanin icinden de hanımından Mesuta 'arabaya bin' denildiyse beyin daha cok flight yapmaya endeksli olur.

Nekadar Mesut istem disi beyinin kacma kararina uymussa, ayni olayda Kolasinac istem disi beyinin savasma kararina uymak durumunda kalmistir. Olaydan sonra Kolasinacin: ben ne yaptim lan demesi gayet mumkundur.

Burdan klavye delikanliligina geçip ben olsam şu bu demeye gerek yoktur. Eminimki bu olay ve medya nin bok atmasi sonrasi en cok kendine kizmistir Mesut.
 
Son düzenleme:
Üst Alt