Mete Düren: "İlk Defa Bir Türk Takımı Lider Çıktı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mete Düren: "İlk Defa Bir Türk Takımı Lider Çıktı"


Mete Düren '' Hocamız Tayfur Havutçu'dur, ne zaman hazır olursa o zaman takımın başına geçer, Carvalhal de şu an vekaleten iyi gidiyor ''



Mete Düren: Türk futbol tarihinde bir ilk, ilk defa bir Türk takımı UEFA gruptan direk çıktı.



:asd:



13n3t.png



Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Beşiktaş’ın aldığı galibiyetin Türk futbolu için bir ilk olduğunu söyledi.



UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda Beşiktaş, Stoke City’i 3-1 mağlup ederek gruptan lider çıkarken, karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Düren, UEFA Avrupa Ligi’nde ilk defa bir Türk takımının grup birincisi olarak gruptan çıktığını belirterek, şunuları söyledi:



“Güzel günler yaşıyoruz. Arkadaşlarımız ailelerine kavuştu, biz onlara kavuştuk. Beşiktaş’ın bugün aldığı galibiyet, Türk futbolu için bir ilk oldu. UEFA Avrupa Ligi’nde ilk defa bir Türk takımı grup birincisi olarak gruptan çıkıyor. Önümüze gelen bir fırsat olduğunu, bunu da takımımızın en iyi şekilde değerlendireceğini söylemiştik. Onlar da bizi mahçup etmedi. Çok yoğun bir maç programı içinde böyle bir başarıyı bize yaşattılar. Bu galibiyeti Tayfur Hocamızın da başkanımızla evinde birlikte izlemiş olması sevinç kaynağı olmuştur. En büyük temennimiz hukuki süreç sonunda bu hadiseden aklanmış şekilde çıkmalarıdır.”



Tayfur Havutçu’nun Beşiktaş’ın teknik direktörü olduğunu vurgulayan Düren, “Şu anda zor bir dönemden geçiyor. Kendisinin toparlaması lazım. Ailesiyle süre geçirmesi gerekiyor. Bu süre sonunda hoca ne düşünüyorsa, nasıl bir karar alacaksa saygıyla karşılayacağız. Şu anda vekaleten de olsa Carlos Hoca çok başarılı yürütüyor. Hepimiz onu takdir ediyoruz. Şu anda Beşiktaş’ın hoca problemi yoktur” dedi.



Maçın yıldız oyuncularından olan Manuel Fernandes, grupta 4 takım arasında en iyi takım olduklarını ve grup lideri olarak bir üst tura çıktıklarını belirterek, “İlk yarıda belki ciddi hatalar yaptık. 3 gündür maç yaptığımız için biraz yorgunduk, ama galip gelmeyi bildik. Önümüzdeki maça yine en iyi şekilde hazır olacağız” diye konuştu.



Karşılaşmada bir gol atan Mustafa Pektemek de, bir santrforun kafasında her zaman gol olduğunu ve daima golü düşündüğünü ifade ederek, “Yakında daha hazır hale geleceğim. Bu arada benim sosyal medyada hiçbir hesabım bulunmuyor. Benim adımla yazılanların hiçbiri bana ait değildir” şeklinde konuştu.



Genç oyuncu Necip, stada gelerek kendilerine destek veren taraftarına teşekkür ederek, “Bizi çok iyi desteklediler. 3 puanı aldık ve gruptan lider olarak çıktık. Samsunspor maçı var önümüzde, onu da kazanmak istiyoruz” ifadesini kullandı.



İsmail Köybaşı ise maça tempolu başladıklarını vurgulayarak, “Kazanmayı arzuyalan, istekli taraf Beşiktaş’tı. İstemediğim bir şekilde yapmış olduğum hata nedeniyle yediğimiz bir gol vardı. Ancak takım arkadaşlarımla iyi mücadele ettik ve galip geldik. Hatanın altında ezildiğimi düşünmüyorum ve daha iyi olduğumu düşünüyorum. Bizim bu tempoya alıştığımızı düşünüyorum. Carvalhal dinlendirme sürecini çok iyi yapıyor. Biz de kendimize iyi baktığımız sürece sorun olacağını düşünmüyorum. Galibiyet serisini ligde devam ettirmek istiyoruz” dedi.



Mete Düren : Türk futbolu için bu bir ilk - sportstv
 
Cevap: Mete Düren: "Hocamız Tayfur Havutçu'dur"



carvalhal bencede takımı çok iyi idare ediyor.tayfuruda kuma gibi araya sokunca bu fantazi yakar bunları



ha Galatasaray için daha iyi :asd: ama onlar kendileri bilir :D :D
 
Cevap: Mete Düren: "Hocamız Tayfur Havutçu'dur"



Yanlış iş yapıyorlar bence. Tekere çomak sokacak kekolar.
 
Cevap: Mete Düren: "Hocamız Tayfur Havutçu'dur"



Mete Düren:"İlk defa bir Türk takımı Uefa gruplarından lider olarak çıkıyor"

2009-2010 sezonunda Panathinaikos'lu grupta 13 puanla lider olmuştuk be Mete, sen galibiyete sevinsene ne karıştırıyosun, yok ilk birinci olan biziz falan diye :lol:
 
Cevap: Mete Düren: "Hocamız Tayfur Havutçu'dur"



Hee havutçu havutçu.Sanki adam aklandı.Yargılaması devam ediyor ve tedbirli anladığım kadarıyla.1-2 haftaya kalmaz futboldan men edilir zaten.
 
Cevap: Mete Düren: "Hocamız Tayfur Havutçu'dur"



Ben bile üzülürüm.

Büyük ayıp etmiş olurlar ama bunlar ayıptan ne anlar.
 
Üst Alt