Metin Albayrak: ''14 yabancı kuralı bir gün bitecek!'' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Metin Albayrak: ''14 yabancı kuralı bir gün bitecek!''


1822965_620x410.jpg

Beşiktaş Kulübünün, Türk sporuna geleceğin yıldızlarını kazandırmak üzere hayata geçirdiği Beşiktaş Futbol Akademinin ilk aile eğitim semineri gerçekleştirildi.

Vodafone Park'ta gerçekleştirilen seminere Beşiktaş kulübün yönetim kurulu sözcüsü ve altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak, Beşiktaş Futbol Akademi Sportif Direktörü Gökhan Keskin, eğitmenler ile altyapı oyuncuları ve aileleri katıldı.

Seminerde konuşan Albayrak, Beşiktaş'ın büyük başarılarını altyapısından yetişen evlatlarıyla kazandığını belirterek, "Belki ilk defa aile eğitim semineri düzenlendi.İyi bir sporcu, iyi bir insan, ülkemize ve Beşiktaş'ımıza katkı sağlayacak çocukları yetiştirmek istiyoruz. Akademi olarak burada kendimize yeni bir vizyon çizdik. Bu toplantının amacı, değerli arkadaşlarımın sizlere tavsiye ve önerilerde bulunması içindir. Yarın bu akademiden Beşiktaş A Takımı'nda oynayacak çocuklarımızın çıktığını görmek istiyoruz." diye konuştu.

Beşiktaş'ın hedefleri ve vizyonu bulunan bir kulüp başkanına sahip olduğunu kaydeden Metin Albayrak, "Fikret Orman, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı da oldu. Yönetime ilk geldiğimizde kimsenin hayal edemediği büyük başarılara ulaştık. Kimsenin hayal edemediklerini yaptık. İmkansız diye bir şey yok. 14 yabancı kuralı bir gün bitecek, bunun için uğraşıyoruz. Beşiktaş'ın 11'inde en az 8 çocuğumuzun olduğu günleri hayal ediyoruz. O gün, bir gün gelecek." ifadelerini kullandı.

Beyazgazete
 
Son düzenleme:
Yabancı sınırının kaymağını yediler, menejer eline düşünce ve yaşlı oyuncuları transfer edince yabancı sınırı gelsin. Bunlar böyle yalaka, iğrenç herifler
 
Beşiktaş kadar irrite edici bir kulüp yoktur herhalde, fenerbahçe bunların yanında daha beyaz kalıyor :D Aziz yıldırım sağolsun seviyoruz :asd22: Bunların başkanıda taraftarıda genel olarak sıkıntı.
 
"Yönetime ilk geldiğimizde kimsenin hayal edemediği büyük başarılara ulaştık. Kimsenin hayal edemediklerini yaptık. İmkansız diye bir şey yok."

:asd22: :asd22:

Neyse bu seneden itibaren azalarak bitecek bu tipler de. Mali durumu bizden de fenerden de kötü bir kulüp. Taşıma suyla değirmen döndürüyorlar. CL gelirleri kesilip abuk subuk transfer işlerini çeviremediklerinde şerefli üçüncülüklerine geri dönerler.
 
340 milyon euro borcu olan bir kulüp hala yabanci siniri falan diyor yahu olacak is degil.

Galatasaray'in borcu bile 240 milyon euronun altinda suan. En kötü mali tablo Besiktas'ta.
 
Dursun,kulüpler bilir ligi başkanı iken yabancı sınırı düzenlemesi ile çalışma yaptı.

Şimdi çıkıp bu çalışmaları başta bizim kulübe sonra da kamuoyu'na açıklamasi lazım ki yönetim önümüzdeki senelerin çalışmasını ona göre yapsın.

Gerçi bu hain hayatta söylemez

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.
 
Lan bunlar hakiki mal. Yabancı sınırını düşürseniz size daha çok girecek. Elinizdeki yabancıların çoğu yaşlı hiçbirini satamayacaksınız kataküllü transfer yapmadığınız sürece.

Altyapı deseniz ciddi bir oyuncu kitlesi geliyor. Bunlardan 3-4ünü oynatsak yeter de artar bize. Yabancı sınırı olsun olmasın gene koyarız size, 2 sene sonra yabancı sınırsız olsun diye ağlarsınoz.
 
Bunlar yabancı sınırını savunan değilmiydi yahu.
İlginç.... Acaba mekan yerine göre söylemiş olabilir bunu. Eğitim bilmem neyin nesi platformunda açıklamış bunu.
 
Lan bunlar hakiki mal. Yabancı sınırını düşürseniz size daha çok girecek. Elinizdeki yabancıların çoğu yaşlı hiçbirini satamayacaksınız kataküllü transfer yapmadığınız sürece.

Altyapı deseniz ciddi bir oyuncu kitlesi geliyor. Bunlardan 3-4ünü oynatsak yeter de artar bize. Yabancı sınırı olsun olmasın gene koyarız size, 2 sene sonra yabancı sınırsız olsun diye ağlarsınoz.

altyapıdaki elemanlar belki çok potansiyelli ama yeterince beslenmelerine dikkat etmiyolar mı yoksa kulup mü yeterince ilgilenmiyor bilemiyorum altyapıdaki çocuklar çok cılız ya...
 
Dün Bursa Beşiktaş maçını izledim sonlara doğru. Barış ve Yusuf, yetenekleri kısıtlı olmasına rağmen ne denli mücadele ettiler öyle. Ligin genelinde böyle bir durum var, eskiden nerede ise yürüyerek oynanan müsabakalar vardı, şimdi böylesi oyuncular bile hiç durmadan mücadele ediyorlar.
 
Üst Alt