Metin Albayrak: ''Bize çıkacak rakipleri düşünmüyoruz onlar bizi düşünsünler'' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Metin Albayrak: ''Bize çıkacak rakipleri düşünmüyoruz onlar bizi düşünsünler''



"Bize çıkacak rakipleri düşünmüyoruz onlar bizi düşünsünler"


0d6ca71c264dd76ccfcf6a4530cd520d.jpg


Metin Albayrak’ın (Beşiktaş Basın Sözcüsü) açıklamaları şu şekilde:

Rakipler bizi düşünsün

“Hayırlı olsun öncelikle camiamıza, taraftarlarımıza ve ülkemize. İnşallah bundan sonrada şansımız iyi gider. Hak ettiğimize inanıyorum. Bugünde deplasmanda onu gösterdik. Şenol hocamıza ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Çok mutlu bir gün yaşatıyorlar bize. Bize çıkacak rakipleri düşünmüyoruz onlar bizi düşünsünler. Lideriz, namağlup ve bütün rakiplerini yenmiş bir Beşiktaş. Ama gerçekten gönlümden gelen bir takım yok. Üst düzey bir takım olduk. Kim gelirse gelsin iyi maç olsun ve şans bizden yana olsun.

Çok kaliteli bir kadroya sahibiz

Biz hep aynı şeyi söylüyoruz, bugünlere uzun zamandır yapılan planlamanın sonucu. Her gün üstüne koyarak geldik. İyi bir hocamız var. devamlı oynayan oyuncular ve ve kaliteli oyuncular kadroya dahil ettik, Pepe, Medel, Lens gibi. Giren çıkan oynayan herkes iyi mücadele ediyor. İyi bir sevgi aile ortamı var o da başarıyı götürüyor. Herkes burada olmaktan mutlu ve o özveri ile oynuyor. Başkanımız ve yönetim kurulumuzun çok büyük önemi var. Herkese teşekkür ediyorum bu günü bize yaşattıkları için. Çünkü deplasmandasın rotasyon yapıyorsunuz esas oyuncularınız yok ve siz tarafsızsınız galip geliyorsunuz. Bu Beşiktaş adına çok büyük bir şey.”

(Ajansspor)
 
Subata kadar bazi takimlar kendini toplarken bazilari dip yapabilir.

Che bize ciktiginda mesela boyleydi
Su an Rm de kotu durumda
Bayern her halukarda ilk mactan isi bitirebilir.

Her sey icin cok erken boyle konusmak .Pepe ,q7 sakatlansa sictiniz ,bu nasil ozguven patlamasidir


Enviado desde mi iPhone utilizando GSCimbom Forum
 
Üst Alt