Mevcut Futbolcuların Tudor'u Yeme Olasılığı? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mevcut Futbolcuların Tudor'u Yeme Olasılığı?


Tudor'a karşı hoş duygular beslemeyerek bugün maçta farkettiğim detay.

Selçuk zaten yeteneksiz eyvallah ama top almaktan kaçması,aldığı topları dan dun vurması, yüzündeki asık duruş maç başından beri değişmemesi, bir kaptan olarak takıma zerre karışmaması
Yasin'in,Sinan'ın,Carole'un,Tolga'nın anlamsız futbolu

bu topçuların zerre çaba göstermemesi bende bir kuşkuya sebep oldu.
Tudor'un topsuz,sert antremanları, bu oyuncuların yerine yapılması düşünülen transferler falan da aklıma geldikçe bu ihtimali uzak görmüyorum. Yaptıkları da işe yaramış gibi gözüküyor. Bu kaosla hocayı yollayıp transfer politikasına darbe vuracaklar gibi.

Galatasaray gene bir avuç beceriksiz topçunun elinde yönetilecek gibi duruyor.
Açıkcası iki ucu boklu değnek. Bu durum bizi hem mali,hem sportif açıdan çok geriye götürecek gibi duruyor.

Ben sonunda hayr göremesem de Allah sonumuzu hayr eylesin.
 
Kendisi bunu istedi.

Geçen sezon Sahtekarlar, göstermelik arkasında durunca kendini bir şey sandı ama asıl tekmeyi onlardan yiyeceğinin farkında değil.
 
Bügün tudor bölümde yazdim. Futbolcular hocayi sevmedi gönderecek yol ariyorlar. Sonucta sirf iki yeni transfer ile ciktik maca, diger kalanlarda bize faciya yasatan cete futbolcular.
 
bu işlerin hepsinin arkasındaki kişi selçuk ilk amacı takım içinde adı kendisinden önce öne çıkan sneijderi devre dışı bırakmaktı onu başardı ve tudoru bu yolda bir köprü olarak kullandı şimdi ise ağır tempoda antrenman yaptıran tudordan kurtulmak için gerekeni yapıyor.
 
Son düzenleme:
Tudorun en büyük hatası selçuk gibi sinsi bir herife güvenmesi hala o herifin kaptanlık pazubandını takıp ilk 11 çıkması. Sneijder gidip selçuk kalamaz abi yollayacaksan 2sinide yollayacaksın böyle yarım yumalak iş mi olur adammı kayırıyorsunuz.
 
reçete belli arkadaş selçuğun kellesi alınacak ve takım sneijderin liderliğinde sahaya çıkacak sneijdere ayak uyduramayan her oyuncu derhal takımdan uzaklaştırılacak.
 
Böyle bir olasılık mevcut elbette Selçuk'un daha önce yaptığına hepimiz şahit olduk en azından. Bu durumu hazırlayan da yine kendisidir, ha kaldı ki yapmayacak olsalar bile bu oyunculara güvenip kadroyu bu yönde revize etmesi yine kendi çuvallamasıdır her şartta kaybediyor zaten. Neşteri Sneijder'e vurarak başlayamazsın bu takımda, Sneijder'i gerekirse yedeğin yapacaksın kardeşim, o zaman sorun çıkartırsa ve sen gerçekten Sneijder'i yedek bekletebilecek bir takım kurarsan taraftar zaten arkanda olur kimsenin ölüp bittiği yok Sneijder'e şu an daha iyisi var mı yok o zaman neyin peşindesin?
 
Bugün bunun örneğini gördüğümüzü sanmıyorum pek. Sinan zaten gitmek isteyen biri, Tudor onu oynatarak ve oyununa tahammül ederek kendi ayağına sıktı. Carole... Carole. Yasin de rakibi küçümsemiş, çok belli. Mahalle maçı oynar gibi oynadı. Selçuk ve Tolga'ya yorum yapmaya gerek yok.

Ha o potansiyel kesin olarak var.
 
Galatasaray gibi büyük bir kulüp de bunca yaşanan rezaletten sonra en fazla 2 hafta gibi kısa bir süre içerisinde şunlar olmalı;

1 - Tudor gider
2 - Selçuk gider
3 - Dursun gider
 
Erman toroğluda doğru bir tesbitte bulundu ve sneijder mevzusu ilk çıktığında bende burada aynı şeyi savundum senin elinde sneijder ve selçuk varken sen tercihini selçuktan yana kullanıyorsan bunu kimseye anlatamazsın ve yarın birgün sana bunu sorarlar diye söyledik ve aynende öyle oldu futbol konusunda kimsenin ahkam kesmesine gerek yok herkes zaten üç aşşağı beş yukarı bu işlerin nasıl yürüdüğünü biliyor o yüzden kitleleri dinleyeceksin sen 3 milyon euro alıp galatasarayın başındasın diye kendini bu konuda insanlardan daha bilgili göremezsin sokakta yorum yapan adam gelir haklı çıkar ve sende sıçarsın işte böyle.
 
Tudor da biraz akıl olsaydı Sneijder'i kazanma yoluna gidip yola onunla başlardı.

Bu saatten sonra Tudor bu takıma katkı filan sağlayamaz.
 
Üst Alt