# Mevlüt Erdinç | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Mevlüt Erdinç


Drogba'nın stepnesi...



27 Mayıs 2011 Cuma * 12:43



Fransız basını, Paris Saint Germain'den ayrılacak olan Mevlüt Erdinç'in Galatasaray'a transfer olacağını yazdı.









Selçuk İnan ve Johan Elmander'in transferini resmi olarak bitiren Galatasaray, hücum bölgesine bir takviye yapmak için daha çalışmalara son sürat devam ediyor. Fildişili yıldız Didier Drogba'nın Chelsea'den bonservisi almasını bekleyen Galatasaray, diğer yandan da Mevlüt Erdinç için nabız yokluyor. Fransız basını da Galatasaray'ın Mevlüt Erdinç'e olan ilgisini bugün gündemine aldı...

Tam bir II.forvet; Mevlüt Erdinç! Golleri...





Payet, Diarra ve Gameiro gibi isimler ile yakından ilgilenen Paris Saint Germain'de Mevlüt Erdinç de gözden çıkarıldı. Paris Saint Germain ile 2013 yılına kadar sözleşmesi olan Mevlüt Erdinç de teklif gelmesi halinde takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini vermeye başladı.



Fransız basınında yer alan haberlere göre de; Galatasaray, Mevlüt Erdinç için Paris Saint Germain'e 4.5 milyon avroluk bir teklif yapacak.



Fransız basını Mevlüt Erdinç'in Galatasaray'a transferini olası olarak değerlendirilirken; haberlerde Mevlüt Erdinç ile Fatih Terim arasında EURO2008 döneminde kurulan bağların bu transferde etkili olacağının altı çizildi. Mevlüt Erdinç'in transferi hakkında açıklamalarda bulunan menajer Pier Frelot ise, önümüzdeki günlerde Paris Saint Germain ile bir görüşme yapacaklarını ve bu görüşmeden sonra milli futbolcunun kaderinin belli olacağını açıkladı.

Kaynak: Webaslan.com
 
Cevap: # Mevlüt Erdinç



Müthiş olur.Özellikle çift forvette Mevlüt çok iş yapar.Fransa liginden gelen oyuncular genellikle başarılı oluyor zaten.
 
Cevap: # Mevlüt Erdinç



Alacağımız en iyi türk forvetir, siz bakmayın bu seneki sergilediği performansa, Mevlut bu lig'te 15 gol'dan az atmaz.



Transfer nöbetin'de dediğim gibi, fizik gücü üst düzey, çok hızlı koşar defansın arkasında, çalışkan bir çocuk'tur ve sorun çıkartmaz.



AMA bize gelmesi oranı çok çok düşük
 
Cevap: # Mevlüt Erdinç



4.5 milyon Euroya forvet yedeği mi? Drogba(o ayarda transfer) ve Elmander'den sonra Mevlüt ? Bence gereksiz olur. Necati sonuncu forvet için hem mali anlamda hem de güven açısından daha iyi olur.
 
Cevap: # Mevlüt Erdinç



Emenike'ye 9M€ veriyorsalar bu lig'te, Erdinç'te o kadar eder. Küçümsemeyin çok yetenekli bir oyuncu ve en önemlisi çalışkan, her zaman daha iyi olmak istiyor, performanslarına çok önem veriyor. Umursamaz bir oyuncu değil ve ego felan yok .



Erdinç - Elmander - Drogba - Cem Sultan : bu 4'lü şampiyon'luğu getirir ve öbür seneye 'de yeter. Rotasyon ve positif rekabet için süper olur
 
Cevap: # Mevlüt Erdinç



Düşünülüyorsa bence almalılar.Türk Forvet sayısı az zaten Galatasaray'da oynayabilecek, Mevlüt iyidir.
 
Cevap: # Mevlüt Erdinç



fiyasko bir transfer olur lorient ile aniliyor insallah ora gider , baskanda para varsa basip alsin eren derdiyoku
 
Cevap: # Mevlüt Erdinç



bu sene 53 maçta oynatmışlar 9 gol atmış

acaba kanatta falan mı oynadı

forvetin ortasında oynayıp bu istatistiği yakaladıysa uzak dursun...
 
Üst Alt