Meyhaneciler Buraya - Sayfa 257 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Meyhaneciler Buraya


Estağfurullah ...
Tam mı haşlıyolar iyice şişip çatlayana kadar... Eğer öyle ise pek hazetmedim, kabız yapar....
Bizde yarım sertlikte haşlayıp, salça reçel kızılcık kavurma vs kışlık erzak hazırlanırken, biraz kül birazda sıfır elenmiş kumlu/toprakla yufka ekmek sacının tersinde kavururlardı ESKİDEN .. Sıcak sıcak ceplerimize doldururduk top oynamaya giderken..
Hocam yok bildiğin ağızda dağılacak kadar haşlıyorlar, hele bir de tereyağlı yapan bir nohutçumuz var ki tadından yenmiyor. Öyle bir sorun da yaratmadı şimdiye dek.
 
Hocam yok bildiğin ağızda dağılacak kadar haşlıyorlar, hele bir de tereyağlı yapan bir nohutçumuz var ki tadından yenmiyor. Öyle bir sorun da yaratmadı şimdiye dek.
Belkide servisederken yanında bişeyler yeşillendirilmesinin sebebi kabızlığı engellemektir, yada haşlarken içine ibşeyler katıyolardır.
Çünkü nohut tek başına içerde ezildikçe çok fena su emmeye devam eder bildiğim kadarıyla.. Taa ki kendisi suya karışana kadar..
 
LWZugM.jpg


eğlencelik..

Zaferlerin şerefine nasıl içilirmiş bi öğretiverin şuna (Ramazandan sonra );D
 
Üst Alt