MHK, Elit U17 Ligi'nde Oynanan FB-GS Müsabakasının Hakeminin Kariyerini Noktaladı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

MHK, Elit U17 Ligi'nde Oynanan FB-GS Müsabakasının Hakeminin Kariyerini Noktaladı!


Merkez Hakem Kurulu, olay hakem Onur Mert’in kariyerini noktalama kararı aldı


U17 Ligi'nde Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan derbide uçan tekmeye sarı kart gösteren ve gündeme oturan hakem Onur Mert'in kariyeri noktalandı.

manset-fotografi-47-1.jpg


Merkez Hakem Kurulu’nun, U17 Ligi’nde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçındaki skandal kararıyla gündeme oturan hakem Onur Mert’in kariyerini sonlandırma kararı aldığı öğrenildi.Habertürk Gazetesi’nin iddiasına göre, sosyal medyada büyük tepki toplayan hakem Mert’in, Merkez Hakem Kurulu ve Süper Lig hakemleriyle ilgili kullandığı ifadelerin ortaya çıkmasının ardından MHK’dan flaş bir karar alındı.

MHK, Elit U17 Ligi’nde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçındaki uçan tekmeye sarı kart vermesi ve hakem camiasına yönelik ağza alınmayacak sözler sarfetmesi nedeniyle genç hakemin kariyerini bitirme kararı aldı.Genç hakem tepkiler üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kendime tarafsız bir sayfa açtım. Bu camiaya girdikten sonra Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus hocalarımın ne kadar değerli ve mükemmel birer insan olduklarını görünce onların yolundan ilerlemeye karar verdim” demişti.


Amkspor
GSCimbom Portal
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
sırf kırmızı kartlık pozisyona sarı verdi diye atmazlar. benzer kararlar süper ligde de veriliyor çünkü.

ne kadar hakem varsa diye sallamış olabilir :eek:ley:
 
Eğer o harekete sarı gösterdi diye hakemliği elinden alınıyor ise, Cüneyt Çakır'ın soyunun kurutulması gerekiyor. Geçen gün ki Sivas'a penaltıyı görünce çüş dedim.
 
Üst Alt