MHK Eski Başkanı, Ahmet Çakar'ı Onayladı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

MHK Eski Başkanı, Ahmet Çakar'ı Onayladı!


MHK eski Başkanı Ahmet Güvener, tartışılan Galatasaray-Manchester United maçıyla ilgili "Olayda ismi geçen Sami Çölgeçen, bana 'Röthlisberger'i parayla bağladım' diye defalarca söyledi" dedi



07 Eylül 2011 Çarşamba - 07:55

Sabah



Ali Sami Yen Stadı'nda 18 yıl önce oynanan Galatasaray-Manchester United maçı 0-0 sona erince sarı-kırmızılılar ilk maçtaki 3-3'ün avantajıyla Şampiyonlar Ligi'ne girmişti. 3 Kasım 1993'teki bu maç için Ahmet Çakar Twitter'da, "Her şey düzgün olsa idi; G.Saray İstanbul'da M.United'ı eleyip ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne giremezdi..." diye yazmıştı. Sabah, bu iddiayı MHK eski Başkanı Ahmet Güvener'e sordu. İşte Güvener'in verdiği yanıt: "Sami bu olayı bana ve birçok insana anlattı. Kurt Röthlisberger'i parayla bağladığını söyledi. Bana ne zaman bu konuyu açmaya kalksa 'Daha fazla konuşma. Ben MHK Başkanı'yım. Türkiye'deki hakemlerin başındayım. Böyle şeylerden çok rahatsız oluyorum" derdim. Ama 'Röthlisberger'i parayla bağladım' dediğini defalarca duydum. Yapıp yapmadığını bilmem. Ama anlattığına şahidim. Benim anlayışımda, yapıldıysa da anlatılacak şey değil, yapılmadıysa da anlatılacak şey değil."



AHMET ÇAKAR NE DEMİŞTİ?

Her şey düzgün olsa idi; G.Saray İstanbul'da Manchester United'ı eleyerek ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne giremezdi. GS'lilerin milat dediği maçı siz bir de Sami Çölgeçen, Röthlisberger ve Adnan Polat'a sorun. Ağır iddia: Ben ve Çölgeçen bir odaya gireceğiz. KURAN'ı da masaya koyacağız ve en sevdiklerimiz üzerine yemin edeceğiz. Ben diyeceğim ki; 2 Kasım 1993 gecesini hatırlıyor musun? Hani Sarıyer Urcan'da yenilen balıktan sonra saat 24:00... Sami gözlerime bakıp 'Eeee' diyecek. Kurt Röthlisberger sana "I can help you because tomorrow is very important for Turkey and GS" (Sana yardım ederim çünkü yarın Türkiye ve GS için çok önemli) dedi mi diyeceğim. Elimiz KURAN'da ve en sevdiklerimizin üzerine yemin ederek."



Kaynak
 
Cevap: Ahmet Çakar'ı Onayladı!



Çok şaşırdım açıkcası. :( Yine de ihtimal vermiyorum.

Sabah'tan almışlar haberi.
 
Cevap: Ahmet Çakar'ı Onayladı!



bende cikip su bana bunu dedi der dava acarim boyle lafla olmuyor ahmet cakar delil latim delil. bu muydu acep büyük kozu. bnce yavas yavas yedigi yemegi falan azaltmali para kenara komali malum 1milyon az para degil
 
Cevap: Ahmet Çakar'ı Onayladı!



Elini Kur'an'ın üzerine koyacakmış... Ulen senin dinin imanın varmı ki ? çakar safsatası..



Gençler okumayın iş güç sahibi olmak istiyorsanız bakın bu çakar manyağı gibi bol bol çene yapın .. çok para kazanırsınız..
 
Cevap: Ahmet Çakar'ı Onayladı!



:D Ahmet Çakar a bak :) Böyle mi yırtmayı düşünüyo muş ??



Alıcaz 1 trilyon Ahmetciğim :) Falanca filanca söylemişte aha bakın bu da duymuş benim duyduklarımı ondan ben masumum :D



Eee her bişey duyan aslını astarını sormadan medyaya koşsun o zaman :)



Senin içinde şöyle böyle diyorlar Ahmetçiğim, kızma bi arkadaş söyledi :D
 
Cevap: Ahmet Çakar'ı Onayladı!



Ayrıca Galatasaray'ım gene insaflı davranmış..



Bir şirket için düşünürsek ( ki bizde borsada hisseleri işlem gören bir şirketiz ), mesela Ülker için çıkart bakalım medyada, usülsüzlük haberleri, seni makarna süzgecine çevirmiyorlar mı :D Ulan öyle tazminat davası açarlar ki öldüğünde miras-ı red için evlatların tanımaz lan seni :)
 
Cevap: Ahmet Çakar'ı Onayladı!



Ayrıca Galatasaray'ım gene insaflı davranmış..



Bir şirket için düşünürsek ( ki bizde borsada hisseleri işlem gören bir şirketiz ), mesela Ülker için çıkart bakalım medyada, usülsüzlük haberleri, seni makarna süzgecine çevirmiyorlar mı :D Ulan öyle tazminat davası açarlar ki öldüğünde miras-ı red için evlatların tanımaz lan seni :)



Tuğrul kardeşim bizim için komik ama çakar'ın hayatını karartacak bir paradır o...
 
Cevap: Ahmet Çakar'ı Onayladı!



Tuğrul kardeşim bizim için komik ama çakar'ın hayatını karartacak bir paradır o...



Yok be Ergun abi, deli para kazanıyor bu adamlar :D Biz yanına bile yaklaşamayız..Rıdvan a yakın alıyordur muhtemelen..Rıdvan ın ntv ile 5 yıllığına son anlaşması da malum..





Ha gene de acıtır mı?? Acıtır tabi abi acıtmaz mı ?? :D
 
Cevap: Ahmet Çakar'ı Onayladı!



Galatasaray Uefa'nın göz bebeği Manu'ya karşı mı şike yapmış? Bu işler böyle yürüseydi Türkiye liginde bile rakiplerini alt edebilmek için her türlü çirkinliğe bulaşan karşı yakalıların Avrupa'da bir şeyler denemediğini kim iddia edebilirdi ki?

Yoksa Fenerbahçe'de Avrupa'da geçmeyen başka bir para birimi mi kullanılıyor?



Kimse komik olmasın.Milyonlarca futbolsever Fenerbahçe'yi Süperlig'de tutabilmenin önündeki tek engel olan Galatasaray'a karşı Ahmet Çakar aracılığıyla şantaj yapıldığının farkında.Birileri 18 yıl sonra bir şeyleri ısıtıyorsa benim aklıma bundan başka bir şey gelmez.
 
Cevap: Ahmet Çakar'ı Onayladı!



Bu gidişle Arda da dava edecek,Hıncal da kendisine twitterdan yaptığı hakaretle ilgili tazminat davası açarsa Ahmet Çakar Rıdvan kadar kazansa bile karşılayamaz :asd:
 
Cevap: Ahmet Çakar'ı Onayladı!



Yani bi de şu var;



Adamlar o sene Mençıstır'ın elenmesi karşısında çaresiz kalınca statü değiştirmek zorunda kaldılar lan şampiyonlar liginde..:asd:



Uefa böyle bir olay olsa demiyorum olasılık olsa affeder miydi??
 
Cevap: MHK Eski Başkanı, Ahmet Çakar'ı Onayladı!



Bir yabancı "sizin için önemli bir maça çıkıyorum, başarılar dilerim" demek bile maçta sana şike yapacağım demek olarak yorumlamaya açık.



Belki de "aman hocam dikkatli yönetin hakkımızı yemeyin" dedik, (Aziz Yıldırım 'ın hakem odası basma ve doğru yönet, hakkımızı yeme dediği gibi) ama olaya faklı bakmak istedikleri için bu da saptırılabilir.



Maçta herhangi bir hakem hatası olmamış olması önemli, bu bile bizi temize çıkartmaya yeter.



Ha Çakar 'ın da ne amaçla bunu yaptığı ve ne olduğu malum.
 
Cevap: MHK Eski Başkanı, Ahmet Çakar'ı Onayladı!



MHK eski Başkanı Ahmet Güvener'in söylediklerini okudum olaya acilen müdahale edilmeli... Sami Çölgeçen ortaya çıkıp acilen açıklama yapmalı.. İddialar hakkında ne söyleyeceğini açıkcası merak ediyorum..



Açıkcası üç ihtimal var;

1- Ahmet Çakar ve Ahmet Güvener (ve bunun ardından gelen olacaktır...) karalama kampanyası ortaklığı yapıyor yalan söylüyor ve iftira atıyorlar.

2- Sami Çölgeçen espri amaçlı veya ben olmasaydım kazanamazdılar gibisinden hava atmak için böyle birşeyi söyledi.

3- Gerçekten M.Utd maçında hakem bağlandı. Eğer böyleyse de çıksın ortaya kirli ve saklı kalmasın hiç birşey...
 
Cevap: MHK Eski Başkanı, Ahmet Çakar'ı Onayladı!



Şb nin şike soruşturmasın da dikkatler baska tarafa çevrilsin,az konuşulsun diye namusunu,şerefini para için satanlar daha çok kullanılacaktır.
 
Cevap: MHK Eski Başkanı, Ahmet Çakar'ı Onayladı!



sorsanıza barcelonayı da yendik o sene onda da şike varmıymış?



Bunların hiç biri iddiadan öteye gidemez. İddianızı şahitlerle felan kanıtlayamazsınız. Elinizde belgeleriniz kayıtlarınız olacak.



Sen bunların ispatlayamazsın ahmet çakar ama Galatasaray içinden büyük birileri çıkar senin yaptığın pislikleri ortaya öyle bir çıkartır öyle bir kamuoyu yaratır ki elinden herşeyin gider.
 
Cevap: MHK Eski Başkanı, Ahmet Çakar'ı Onayladı!



Ok. yazıp geçilebilecek bir iddia, Manchester United'a karşı bu kadar aleni şike yaptık, kimse de sallamadı öyle mi :) Sanki 3. lig yükselme kategorisinden bahsediyoruz.
 
Cevap: MHK Eski Başkanı, Ahmet Çakar'ı Onayladı!



ve gs taraftari bu pislik herifle (masa) ile ugrasirken.. Feneri eksik puanla nasil tutariz diye ugrasanlari gormedigimizi saniyorlar..





Ankara'da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısında "55. madde değişmeli" kararı çıktı.



Kulüpler Birliği Toplantısı Ankara'da Gençlerbirliği Spor Tesisleri'nde yapıldı.



Toplantıya 14 kulüpten başkan ve yönetici düzeyinde katılım olurken Antalyaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Mersin İdman Yurdu ve mazeret belirten Sivasspor katılmadı .



Toplantı sonunda Kulüpler Birliği, sporda şiddet yasasındaki 55. maddedeki bazı yasaların değişmesini istedi. Kulüpler cezalarda yönetici ve kulüplerin ayrılmasını istiyor.



Toplantı sonunda Kulüpler Birliği adına en yaşlı üye sıfatı ile Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav bir açıklama yaptı. Cavcav yaptıgı açıklamada şunları söyledi: "Kulüpler bana onursal başkanlık teklif ettiler bende uzun yıllardır futbolun içerisinde olduğum için bu teklifi kabul ettim. Bugün Ankara'da CHP, Ak Parti ve MHP Genel başkanları ve başkan yardımcılarına ziyaretlerde bulunarak şiddet yasası ile ilgili öneri ve tavsiyelerde bulunacağım. 13 Eylül'de İstanbul'da tekrar toplanarak Kulüpler Birliği başkan adayını belirleyeceğiz. 20 Eylül'deki Türkiye kulüpler birliği başkanlıgı için tek adayla seçim yapacağız. Seçim Ankara'da gerçekleşecek. Yasa ile ilgili bütün kulüp başkanları ile aramızda müzakereler yaptık. Yasa çıkarken bütün kulüplerin haberi yoktu. Kabahat mecliste değil, kulüplerimizde. Bu yasa kulüp ve başkanlarını çok zor duruma bırakıyor. ileriki zamanlarda kulüpler kendilerine yönetici ve başkan bulabilmek için gazetelere ilan vermek zorunda kalacaklardır. 55. madde ile ilgili gerekli tüm makamlarla görüşeceğiz. Türkiye futbol federasyonu özerktir.onların vereceği kararlara kulüpler olarak saygılıyız" dedi.



İŞTE DEĞİŞTİRİLMEK İSTENEN FUTBOL DİSİPLİN TALİMATI'NIN 55. MADDESİ



(1) Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya buna teşebbüs etmek yasaktır. Bir futbolcuya veya kulübe teşvik primi verilmesi de bu kapsamdadır.

(2) Bu hükmü ihlal eden kişiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler ise küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İhlalin ağırlığına göre küme düşürme cezasına ek olarak puan indirme cezası da verilebilir.

(3) İhlalde sorumluluğu bulunan kişi veya kulüplere ayrıca para cezası verilir.





hurriyet
 
Cevap: MHK Eski Başkanı, Ahmet Çakar'ı Onayladı!



Galatasaray üzerinden prim yapıyor şerefsizler bi belgeniz varsa çıkarın gösterin yoksa ebediyen susun rezil herifler..
 
Üst Alt