# Milan Baros | Transfer Haberleri | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Milan Baros | Transfer Haberleri


baros_ozel_das.jpg



Başarısız geçen sezonun ardından zaman zaman takımdan ayrılabileceğine dair haberler çıkan Milan Baros’a Çeçenistan kucak açtı!



Rusya’da mücadele eden Çeçen Terek Grozni takımı Milan Baros’u transfer etmek istiyor…



Çek yıldız için Galatasaray’a 10 Milyon Euro civarında bonservis bedeli ödemeye hazır olan Grozni’de bu transferin gerçekleşmesi için bizzat teknik direktör Ruud Gullit’in çaba sarf ettiği öğrenildi.



Aralarında geçen ilk konuşmada Rusya’da oynamak istemediğini söyleyen Baros’u ikna etmeye çalışan Gullit’in şu ana kadar telefonda görüştüğü yıldız futbolcu ile yüz yüze de görüşmesi bekleniyor.



Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov’un başkanı olduğu Terek Grozni hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda takımın başına Hollanda futbolunun efsanevi isimlerinden Ruud Gullit’i getirmiş ve Forlan’ın transferi için uğraşacaklarını açıklamıştı.



Medyaspor | Baros’a Sürpriz Talip!
 
Cevap: # Milan Baros | Terek Groznıy



10 milyon euro!!

Mal mı bu Terek?

Paraları çok ise Mustafa Sarp ve Servet'i de verebiliriz.
 
Cevap: # Milan Baros | Terek Groznıy



Baros'a da aşağı yukarı yıllık 4 milyon euro verirlerse bu iş tamamdır..
 
Cevap: # Milan Baros | Terek Groznıy



Gitmesinden yanayim. Baros´un tavirlari beni soguttu kendisinden. Bilerek kasitli yapiyor o hareketleri. Kasitli yapmiyorsa da kafasinda ciddi bir sorun var. Dünyada her mac itirazdan banko sari kart gören tek futbolcu Baros´tur. Baska bir örnegi dünya üzerinde yoktur :) Hirs mirs hikaye, öyle birsey yok.
 
Cevap: # Milan Baros | Terek Groznıy



Asılsız haber oldugunu dusunuyorum ve eger Terım basa gelirse Baros gibi press yapan yırtınan bir oyuncuyu kadrosunda yer verebilecegini dusunuyorum.
 
Cevap: # Milan Baros | Terek Groznıy



barosun 2 sene önceki videolarınımı izlettirmişler acaba var bi bityeniği
 
Cevap: # Milan Baros | Terek Groznıy



Haber dogru mu, degil mi bilmiyorum ama Terek grozniy 10 milyon , 10 vermez falan demeyin bir kere.



Terek Mbark Boussoufaya 12 milyon veriyordu, herif kendisi moskovada oturmak istedigi icin, hem daha az yillik parasina, hem daha az bonservis bedele karsi anzhiyi secti.



Terek Forlanla ilgileniyordu, kimse inanmiyor/inanmiyordu ama dogru diyorlar, forlan yillik 7 milyon euro istemis, cok bulmuslar, bu kadari da olmaz demisler.



Bu yaz transfer dönemde baya bomba patlatacaklar gibi duruyor, Gullit "ocakta kimse iyi topcusunu satmiyor, satmaz, transferleri yazin yapariz" diyip, hemen hemen hic topcu almadi kisin.



Türkiyeden de topcu alirlarsa sasirmam.



Yeni stadi da aciliyor terekin 1 hafta sonra.



Kisaca Barosla ilgileniyorlar mi bilmiyorum (forvet ariyorlar, hemde cok acil) ama ilgileniyorlarsa ve Baros kabul ederse 10 milyon da verir, 12 de verir Terek.



Ama Baros burda bile 3 milyon aliyor yillik, kolay kolay gitmez yahu Cecenistana.
 
Üst Alt