Milan, Hakan Çalhanoğlu'nu Resmen Transfer Etti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Milan, Hakan Çalhanoğlu'nu Resmen Transfer Etti!


milan-resmen-acikladi_2e06e.jpg

İtalyan devinin Twitter hesabından Hakan’ın İtalya’ya geldiği fotoğrafları paylaşıldı ve “Milan’a hoş geldin Hakan Çalhanoğlu” mesajı paylaşıldı. Milli oyuncuyu havalimanında kulüp yetkilileri karşıladı.

Çizme ekibinin, Hakan için Bayer Leverkusen'e bonservis bedeli olarak 4'ü bonuslar olmak üzere toplamda 24 milyon Euro ödeyeceği İtalyan medyasına yansıdı.

Yılda 2.5 milyon Euro kazanacak

Hakan Çalhanoğlu, Kırmızı-Siyahlılar ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak ve bonuslar hariç senelik net 2.5 milyon Euro kazanacak.

Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen’de geçirdiği 3 sezonda çıktığı 115 maçta 28 gol, 22 asistlik performans sergileyen Hakan Çalhanoğlu, FIFA tarafından geçen yıl ocak ayında, Trabzonspor’a karşı 2011’de sözleşme maddelerini yerine getirmediği gerekçesiyle 4 ay futboldan men cezası almıştı.

Hakan Çalhanoğlu, Ümit Davala’dan sonra Milan’da forma giyen ikinci Türk futbolcu unvanının da sahibi oldu. Daha önce de Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2001 yılında Milan’ı çalıştırmıştı.

AC Milan‏ @acmilan

Welcome to Milan, @hakanc10! ?
Check out the pics from his arrival at the airport ??
Next stop: Milanello at 5PM! ?
 
Merak ediyorum Hakan diger yönlerine de gelistirebilecek mi diye. Yoksa kariyeri boyunca overrated bir oyuncu kalacak.
 
Hakan Calhanoglu´nu bizim sneijdere benzetiyorum. Biraz daha atletik, biraz daha uzun, duran toplarda daha etkili, onun disinda oyun görüsü sneijdere göre cok zayif. Ayni sekilde cok yönlü degil, ve nereye koyacagini cözmek uzay bilimi olan bir topcu. Ancak daha genc, bacaklari boyuna göre uzun, uzun adimlar ile alan kat edip, rakip ekarte etmeyi cözebilmeli. Hakan her an golü koklayan yönü ile, her daim sahada olmasini istedigin, ama nereye koyacagini cözemedigin bir topcu.
Bu tip oyunculari da ama en iyi hiden edebilecegin sistem de, belki italyan takimlarin sistemidir.Bakalim, merak ile takip edecegiz bu sezon gelisimini.
 
evet bu transferi 2 gün önce vermiştik bugün resmileşti h.o.. davaladan sonraki 2.milanlı türk oyuncu.
 
Hakan icin cok guzel bir transfer oldu. Umarim orada kalici olmayi basarir. Turk oyuncularin boyle buyuk kuluplerde oynamasi guzel bir gelisme.
 
Üst Alt