Milan, Lucas Biglia'yı Kadrosuna Kattı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Milan, Lucas Biglia'yı Kadrosuna Kattı!


biglia.jpg

Çinliler tarafından satın alınan Milan transferde bombaları patlatıyor.


Daha önce Andre Silva, Andrea Conti, Hakan Çalhanoğlu, Musacchio, Ricardo Rodriguez, Borini, Kessie ve Bonucci'nin transferlerini resmen duyuran Milan, Lazio’dan orta saha oyuncusu Lucas Biglia’yı da transfer etti.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Milan, Arjantinli oyuncu için Lazio'ya bonservis bedeli olarak 3'ü bonuslar olmak üzere toplamda 20 milyon Euro ödeyecek.

Milano ekibinin yönetim binasına gelen Biglia, yıllık 3.5 milyon Euro karşılığında 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

31 yaşındaki Biglia geçtiğimiz sezon 34 resmi maçta 5 gol atıp 4 asist yapmıştı.
 
Lazio'da yerine Lucas Leiva'yi almak istiyormus.

Lucas #Leiva is expected in Rome for a Lazio medical on Monday after agreeing a €5.5m move with Liverpool. (Sky Italia)
 
selcukinansevinc08052015_B.jpg


Buradan lazio yetkililerine sesleniyorum biglianın boşluğunu ancak xelcuk ile doldurabilirsiniz asist yapar firikik atar top keser 90 dakika canına dişine takar asla takım içinde guruplaşma yapmaz oyundan alındığında formasını yere atmaz öper yükseğe koyar ama tek sıkıntısı 3,5 milyon eurodan aşşağı oynamaz............. biz size bedavaya veriyoruz gelin alın
 
Harcadıkları bonservis 200 milyon €.

Çok daha iyi kadro kurulurdu bu paraya.
Zannetmem. Artik piyasadaki top class oyuncularin fiyati ortada. Ortalama iyi oyuncular 30 milyon euro zaten. Biraz kral topcu alalim deyince bu rakam oluyor 50-60 milyon euro. O paraya ancak 3 tane top class oyuncu alabilirsin artik, onlar da suan Milan'a gelmek istemiyor. O yuzden bunlar simdilik alabilecekleri en iyi oyuncular Milan icin. Basari gelirse, ondan sonra o top class dedigimiz oyunculari da ikna edebilirler.
 
Üst Alt