Milan'dan André Silva'ya 38 Milyon Euro! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Milan'dan André Silva'ya 38 Milyon Euro!


thumb_11907_news_main.jpeg

Porto'nun 21 yaşındaki forveti André Silva, 38 milyon euroluk transferini tamamlamak ve sağlık kontrolünden geçmek için Milano'ya geldi.


İtalyan medyasındaki haberlere göre, Milan, Silva'yla 5 senelik bir sözleşme imzalayacak ve yıldız oyuncu gelecek sezon 10 numaralı formayı giyecek.

André Silva, geçtiğimiz sezon çıktığı 44 maçta 21 gol, 8 asistlik performans sergilemişti.


AC Milan‏@acmilan

Exclusive: @andrevsilva19 ​was put through his paces at Milanello! ??
Esclusiva: primi test a Milanello per André Silva! ??
 
musacchio
ricardo rodriguez
frankc kessie
andre silva

transfer sezonu başlamadan aldığı adamlara bak milan'ın ama artık ayaga kalkma zamanı gelmişti zaten umarım bu sene şampiyonluk gelir.

önümüzdeki sezon bütün maçlarını izlemeyi düşünüyordum zaten iyi oluyor.
 
Onların rakibi Juventus bizim ki Fb/Bjk.
Yasi gecmis yildiz almamalari hosuma gidiyor, biz de Muslera ve bir iki oyuncu haric hep 30 yasina dayamis oyuncular transfer ettik. O yuzden o kadro uzun vadeli basarilar icin degil kisa vadeli basarilar icin kurulmustu. Ilk 2 senede iyi is cikardik diyebiliriz ama ondan sonra o takimdaki gereken revizyonu hala bugune kadar dogru durust yapamadik malesef. Zaten Avrupa icin yetersiz, yuksek tempoyu kaldiramayacak oyunculardan kurulu bir takim haline geldik.
 
Winner futbolcu şart yalnız. Hepsi tek tek iyi isimler ama karizmatik bir lider lazım bunların başına. İbra gibi vs... Donnarumma, Kessie, Silva, defansta da çok iyi bir gençleri vardı zaten.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zlatan sakat olmasaydi onu alirlardi ama onun iyilesmesi devre arasini bulurmus diyorlar. Suanda tecrubeli isimlere bakinca Biglia ismi geciyor orta saha icin, bir ara bizimle de adi geciyordu.
 
Üst Alt