Milliyet Saçmalamaya Devam Ediyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Milliyet Saçmalamaya Devam Ediyor!


:mad:Johan Elmander İsveç'i yaktı...

Ukrayna'ya yenilen İsveç'te son dakikalarda mutlak bir pozisyondan yararlanamayan Johan Elmander saç baş yoldurdu
EURO2012'de Ukrayna ile İsveç arasında oynanan karşılaşmada Galatasaraylı futbolcu Johan Elmader'in karşılaşmanın 90. dakikasında kaçırdığı gol maçın kırılma anı oldu.



Süper Final'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçta sakatlanan ve en az 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Elmander, İsveç'in Ukrayna ile oynadığı maçta forma giyebilmek için büyük bir çaba sarfetti.



8 hafta öngörülen tedavi sürecinin aksine 4 haftada sahalara yeniden dönen Elmander, İsveç'in Ukrayna ile oynadığı maça yedek kulübesinde başladı. Karşılaşmanın 71. dakikasında oyuna dahil olan İsveçli futbolcu, 90. dakikada Ukrayna kalecisi Pyatov ile karşı karşıya kaldı ancak altı pasın sol çaprazında seken topu golle sonuçlandıramadı.



İsveç adına mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamayan Elmander, ortaya koyduğu performansla takımının İsveç karşısından mağlubiyetle ayrılmasını engelleyemedi.



EURO2012 D Grubu'nda mücadele eden İsveç, gruptaki ikinci maçında 15 Haziran Cuma günü İngiltere ile karşı karşıya gelecek.
 
Cevap: Milliyet Saçmalamaya Devam Ediyor!



tek antremanla son 20 dk oynayan futbolcu kendi yarattığı çok da kolay olmayan gol pozisyonunu kaçırmış da takımını yakmışmış. elmander nasıl koymuşsa içlerine bir türlü çıkaramıyorlar.
 
Üst Alt