Miralem Pjanic Resmen Barcelona'da! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Miralem Pjanic Resmen Barcelona'da!


Barcelona, Juventus'tan @Miralem_Pjanic'i 60 milyon Euro bonservis + 5 milyon Euro bonuslar ile transfer etti. 30 yaşındaki Bosna Hersekli orta saha dört yıllık sözleşmeye imza atacak ve serbest kalma bedeli 400 milyon Euro olarak belirlendi.
 
Pjanic+17 milyon = Arthur o zaman.

FFP sorunu olmasa, acaba bu takasi yaparlarmiydi? Adamlar gene Cillessen Neto takasindaki gibi FFP yi aldatma pesindeler.
 
barcelona 2008-2012 arası da iyi yönetilmiyordu ama Guardiola ile beraber çok iyi iskelet oluşmuştu. Altyapıdan çıkan inanılmaz isimlere Dani Alves, Abidal, Villa veya Eto'o eklenince durdurulamaz takım oluştu. Ancak o döneme bakılırsa bir sürü transfer hatası var.

Çiğrinski, İbra'yı 45M + Eto'o'ya almak gibi gibi.. Önce Pep gitti, sonra o efsane kadro yaşlandı ve şu anda tamamen Messi'ye bağlı takım var.

Benim hatırladığım bir tek 2014'te iyi bir transfer dönemi vardı. Rakitic,Suarez,Ter Stegen geldi. O sene zaten tüm kupaları alan takım oluştu.
 
Arthur iyi hoş da tam bal yapmayan arı yav. Nerede Xavi'nin, Iniesta'nın gol katkısı, nerede yanpasçı Arthur. Arkadaki Busquets'in de yılda gole katkısı 3 zaten, o yüzden skorer 8 numara aramaları mantıksız değil. Frikikleri yine Messi kimseye bırakmaz ama savunma arkası topları, köşe vuruşlarıyla filan bayağı iş yapacaktır Pjanic. Benim çok sevdiğim bir herif, Real'e de yakışırdı. Başarılar dileriz Müslüm kardeşimize.
 
Senelerdir aptal aptal transferler devam ediyor.Ter Stegen dışında son yıllarda o kadar saçma işler yaptılar ki Real Madride kaptıracaklar yine şampiyonluk hegemonyasını.
Malca transferlere ek olarak Messi de artik caciga bağladığına gore Realin 5 sene ust uste sampiyon olmasini beklemekteyim. Belki araya bir adet atletico sampiyonlugu girebilir.
 
8-iH8Y.jpg.webp
 
Malca transferlere ek olarak Messi de artik caciga bağladığına gore Realin 5 sene ust uste sampiyon olmasini beklemekteyim. Belki araya bir adet atletico sampiyonlugu girebilir.
iyide Real'in iskeletide baya yaşlanmaya başladı...Barcaya tek bir oyuncu lazım oda Neymar...ne yapıp edip geri almaları lazım...o gittiğinden beri bütün yük sadece Messi'ye kalıyor oda bir yere kadar götürebiliyor...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
 
Üst Alt