Mircea Lucescu: Önce Milli Takım Sonra Kulüpler Gelir | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mircea Lucescu: Önce Milli Takım Sonra Kulüpler Gelir


Yabancı sınırlaması konusunda önce milli takım gelir, ona göre bakacağız dedi.

Ben bunu kabul etmiyorum. Milli takım belki dünya kupasına katılacak diye saçma bir anlayış ve sistemle ben Şampiyonlar Liginde neden sıkıntı çekecem?! Bu sınırlamanın faydası zaten yok, bos yere sıkıntı gören kulüpler.
 
bakacağız derken lucescu sen kimsin ülkede ki sınır sana mı kaldı? şu maçı kaybetsen kıçına tepiği yemiştin neden bahsediyorsun sen?
 
Adam beyin kötürümü olmuş, dünya kupasına kadar ölür mü kalır mı belli değil ama halen 100 milyonlarca yuronun döndüğü ekonomiye kendi başına yön vereceğini düşünüyor.

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Yabancı kuralı gündeme gelmemesi ve tamamen kalkması için dünya kupasına gitmemiz gerekiyor o zaman bahaneleri kalmayacak o yüzden tüm gücümüzle izlanda ve finlandiya maçlarını almalıyız sonrasında kuralı bile sınırsız yaparlar :D
 
Tüm bu Milli takım konusunun çok güzel özeti aslında işte bu cümlede.

Ne yazık ki Demirören başkanlığındaki milli takım, kulüplerle anlamsız bir rekabete girmiştir.
Demrören sırf o koltukta daha uzun süre kalabilmek adına, Milli takımı bir araç olarak kullanmakta, ve bunun için kulüplerin sırtına basmaya devam etmektedir. Elindeki maddi imkanları fütursuzca kullanarak, kulüp takımlarında bile olmayan primler, hoca maaşları ödmeleriyle, milli takımı onursal ve paranın konuşulmaması gereken bir yer olmaktan çıkarmış, bambaşka bir yere getirmiş koymuştur.
Yapılan her hoca değişikliğinde kulüplerin aklına, "acaba benim hocamı ayartacak mı" sorusu gelir hale gelinmiştir.

Ve ne yazık ki bu süreçte, daha önce hiç bir dönemde olmadığı kadar, milli takım ülke insanı tarafından antipatik görülmeye başlanmıştır.

Bunun yegane sebebi, Demirören yönetiminin, Milli Takımı kulüpler ile rekabet eder hale getirmesi ve saygınlığını, kulüpler üstü ortak milli değer anlamını yitirmesine sebep olan icraatleridir.

Milli Takım, adı üstünde Milli'dir.
Kulüplerin dostu, hatta ağabeyi olmalıdır.
Onların rakibi değil.

Milli Takıma hakettiği eski saygınlığını kazandıracak yönetim duruşu sergilemek, TFF başkanının en önemli görev ve sorumluluklarından biridir.
 
763.jpg
 
Yeter be babalık. Papağan gibi sürekli takmışlar ağzına yabancı kuralı. Kukla olma, iki gıdım saygın kaldı onu da yitirmeyelim

XPERIA X
 
Hakan günlerdir insanlari kandiriyorsun yabanci siniri söyle böyle diye

Zevk mi aliyorsun anlamadim ki forum'da yazdigin son 20 Mesaj yabanci kurali geliyor
 
Birisi şu adamın kafasına vursun belki ters etki yapar ve beyni çalışmaya başlar.

sent via GSC
 
Son düzenleme:
Üst Alt