Misfits | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Misfits


misfits_gq_8dec11_channel4_b.jpg




Dizi, birbirini tanımayan 5 gencin fırtınaya yakalandıktan sonra süper güçler kazanmasını konu alıyor. İlk bakışta Heroes'a benzetebileceğiniz diziyi Heroes'dan ayıran ise bu süper güçler kazanan gençlerin dünyayı kurtarmaya veya dünyayı kötülükle yönetmeye kalkışmaması. Misfits'te her karakterin kendine özgü sorunları vardır, ne iyidirler ne de kötüdürler, sadece uyumsuzdurlar ve süper güçlerinden hiç memnun değildirler.



herkese tavsiye edilebilir bir dizi. hiç önyargıyla bakmayın direk izleyin derim. 3. sezonun sonuna geldim bir bölümünde off uff yapmadım . her karekter ayrı bir güzel .. izleyin derim. kelly ve rudynin hastasıyız ..



müzikleride ayrıca aşmış olan dizidir ..



[video=youtube;ODl-kAhVsXY]https://www.youtube.com/watch?v=ODl-kAhVsXY[/video]

[video=youtube;52_1Q4aVN7s]https://www.youtube.com/watch?v=52_1Q4aVN7s[/video]



not: sitede daha önce başlık varmış ama kapatılmış farkındayım güncelleyeyim dedim mahrum kalınmasın diye..



Nathan-Misfits-1x01-2.jpg




ayrı bir başlıkta bu irlandalı abimiz için yapılmalı . ilk 2 sezonda yardırıyor kesinlikle . dizi tarihinin sayılı komik matrak karekterlerinden oldugunu düşünüyorum . diziyi izlemek istemeyen bile bu abiyle ilgili fikir edinmek için izlemelilerdir ..(buna rağmen dizi sekteye uğramamıştır ). .



link:Misfits 1. Sezon 1. Bölüm izle, Türkçe altyazılı izle, Misfits S01, Misfits 1. Sezon izle, Misfits S01E01, yabancı dizi izle
 
Cevap: Misfits



Müthiş bir dizi gerçekten, insan Nathan'ı izlemeye doyamıyor :D tek handikapı yılda sadece 7 bölüm olması.
 
Cevap: Misfits



ben diğerlerine başlamadan o kadar çok dizi görüyorum ki şu anda indirip başlayamadığım çok fazla dizi var :D buda güzele benziyor ama buna asla zaman bulamam
 
Cevap: Misfits



Nathan ilk sezonda var sadece dizi o olmadan pek sarmıyor açıkçası o yüzden ben bıraktım izlemeyi
 
Cevap: Misfits



Müthiş bir dizi gerçekten, insan Nathan'ı izlemeye doyamıyor :D tek handikapı yılda sadece 7 bölüm olması.



Bir cok yabanci dizi'de bu sorun mevcut. Bizim turkleri bu konu'da ayakta alkisliyorum, butun yil calisiyorlar sadece 2 ay tatil yapiyorlar. Bu yabancilar tatilden baska birsey yapmiyor, 1 yilda 7 bolum de ne demek arkadas? Ornegin Lost. Bizimkiler onu 1 yil'a sigdirirdi, herifler 6 yil ugrasti :asd:



Bu konu'da yabanci dizilere cok uyuz oluyorum ama acikcasi yabanci diziler bana cok muthis bir katki sagliyor yani insan oyle bir rahatliyor ki ne bilim ben mesela bir dizi izledigimde dizi'nin icine dalip gidiyorum sanki ben o yasanan olaylari yasiyormus gibi. O an kafama hic birsey'i takmiyorum sadece dizi'yi izliyorum.



Bu dizi'yi de izleyecegim, super gucleri olan dizileri severim. Heroes'u izlemeyi cok istiyordum ama finali olmadigindan dolayi izlemiyorum. Charmed var mesela o da ozel guclere sahip olan 3 kiz hakkinda, o da cok guzel bir diziydi. Baska bu tarzda diziler varmi?
 
Cevap: Misfits



Nathansız olmaz diyordum ama yeni gelen Rudy Wade çok iyi oynuyor . Dizi şuan harika ilerliyor ama bu hafta sezon finali var .
 
Cevap: Misfits



Misfits severlere müjde! E4'ün fantastik dizisi 'Misfits' 4.sezon onayını aldı.





12 Kasım 2009'da ekranlara gelmeye başlayan ve Clerkenwell Films tarafından hazırlanan Misfits geride bıraktığımız saatlerde üçüncü sezon finalini yaptı.







Yayıncı kanaldan yapılan açıklamaya göre dizinin yeni sezon bölümleri için planlama ve geliştirme çalışmalarına başlanmış durumda.





Misfits, birbirini tanımayan beş gencin fırtınaya yakalandıktan sonra süper güçler kazanması ekseninde gelişen bir yapım.. Wertham'da toplum hizmetinde çalışan bir grup genç dolu şeklinde gökten yağan taşlardan kaçarken üzerlerine yıldırım düşer. O günden sonra kendilerinde bir tuhaflık oldukların fark eden gençlerin her biri süper güçlere sahip olmuştur. Fakat yalnız değillerdir. Tanıdıkları insanlardan bazıları da çeşitli güçlere sahiptir..





Chuck ve Gossip Girl'ün yaratıcılarından Josh Schwartz'ın İngiliz orijinal Misfits'in yaratıcısı Howard Overman'ın da işbirliğiyle üzerinde çalıştıkları Misfits'in Amerikan yeniden çevrim projesinin geliştirme çalışmaları ise bir yandan devam ediyor.





BAFTA ödüllü dizi Misfits 18 Aralık'ta yayınlanan 3.sezonun 8.bölümü ile sezon finalini yaptı. 4.sezon için senaryo çalışmalarının tamamlanmasının ardından çekimlere başlanacak.
 
Üst Alt