Misimovic'e destek | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Misimovic'e destek


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Misimovic e maclarda tezahurat yapilip misiyi yeniden kazanmaliyiz. Cogu kisi Misimovic e karsi haksizlik yapildigi gorusunde ve bunun icinde bu destegimizi hem Hagiye hem yonetime hem de bizzat Misimovic e duyurmak icin maclarda Misimovic lehine tezahuratlar yapmaliyiz.Herkesin malumudur ki maclarda cok az sayida pozisyona giriyoruz cogu macta dogru durust pozisyonumuz bile yok.Ama o kadar iyiyiz ki! Bundesliga da asist krali olmus kalitesi tartisilmaz birine sirtimizi cevirip onu kadro disi birakilmasina goz yumuyoruz.



Sorarim sizlere bu adam hem kendi mevkisinde oynadi mi hem de takimda kapasitesi yuksek oyuncularla ornegin arda ile oynayamadi dahi.Baris,Ayhan, sarp gibi isimlerle misimovic in paslasamayacagi kendini gosteremeyecegi acikca ortadadir.



Herkes ikinci bir sansi hak eder.Ve kazanilmasi gereken bir isim yazin transfer doneminde herkesin havada kapacagi bir isim.



Bizim yapmamiz gereken takimimizi desteklerken ayni zamanda misimovice de destek olalim.Ve haginin bu inadinin son bulmasini umalim.





GSC Haber
 
Cevap: Misimovic'e destek



Tüm Arena Misimovic diye tezahurat yaparsa gereken mesaj alınır.

En azından tatmin edici bir açıklama yapılmaya mecbur kalınır. Adam defalarca hodrimeydan dedi. Hala çıkıp şudur diyebilen bir adam yok koca Galatasaray'da.
 
Cevap: Misimovic'e destek



Güzel güzel, taraftar uyanmaya başlıyor artık. İnşallah yakında stadda da Misimovic tezahüratları söylenmeye başlanacak...
 
Cevap: Misimovic'e destek



Resmi sitede ki "Arena eksikliklerini bize yazın" bölümüne , hepimiz "En büyük eksik Misimovic" diye yazalım...



:b5:
 
Cevap: Misimovic'e destek



Önümüzdeki hafta TT Arena'yı Misimovic için inletelim! Bu adam bu saçmalıkları haketmiyor. Hagi gözümde 0'a düşmek üzere artık.
 
Cevap: Misimovic'e destek



Lincoln'e o kadar bağirina bastı bu taraftar birazını bu hafta misi'ye gösterlim kadroya gelsn artık ileride topla oynayan birisi lzm :)
 
Cevap: Misimovic'e destek



Böyle bir oyuncuyu kaybetmek çok kötü olur.Onun için affedilene kadar gerekirse tüm maçlarda 90 dk adı bağırılmalı Misimovic'in ve pankartlar yapılmalı.Hem taraftar Misimovic'i geri döndürürse Misi'de taraftara kendini borçlu hissedecek ve elinden gelenin fazlasını yapmayaca çalısacak..Bu konuda bizlerde çok ama çok geç kaldık.Çoktan vermeliydik Misimovic'e desteği ma zararın neresinden dönersek kardır ! MISIMOVICİ GERİ İSTİYORUZ !
 
Cevap: Misimovic'e destek



Misimovic'in takımdaki uyumunu bile hatırlamıyorum. Ne oynadı da kadro dışı bırakıldı? :)



Ama;



Culio-Cana

Misimovic​



Çok etkili olurdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt