Mission Completed "Diyet Ödendi" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mission Completed "Diyet Ödendi"


Seç, Beğen, Al !



17 Nisan'da oynanacak TKBL Final Serisi 4.maçı öncesi akıl almayacak işler olmaya başladı. Maçın hakemleri 4 saat içinde tam 3 kere değiştirildi ve en sonunda Fenerbahçe' yi her zaman rahat ettiren Murat Biricik ataması yapıldı. Kimin talimatlarıyla hangi amaca hizmet böyle birşey yapıldığını oldukça merak etmekteyiz.

Sanırım bu sorumuzun cevabını yarın sahada alacağız! İşte 4 saat içinde değişen hakem listeleri:



1. Rüştü Nuran - Serkan Emlek - Uğur Özen



2. Serkan Emlek - Özlem Yalman - Uğur Özen



3. Murat Biricik - Serkan Emlek - Uğur Özen



3 Maç sonunda 62 faul atışı kullanan Fenerbahçe'ye karşı hakem arkadaşlarımızın Galatasaray'a sadece 33 faul atışını reva görmesini geçtik, artık iş iyice çığrından çıkmaya başladı. Birileri kafalarına göre hakem atayıp, maçın sonucunu masa başında belirlemek istiyor. Bizim tek isteğimiz herkes için "ADİL OYUN". Ama serinin başından beri ne yazık ki bunu göremedik. Görünen o ki 17 Nisan tarihinde de göremeyeceğiz. YAZIK!



GSbasket.Org



defolungidin.jpg
[/
 
Cevap: Seç, Beğen, Al!



Şu seride yapmadıklarını bırakmadılar.

Turgay Demirel denilen Aziz Yıldırım uşağı şerefsiz o koltukta oturdukça basketbolda bize rahat yok.
 
Cevap: Seç, Beğen, Al!



Basketbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, kadınlar final serisinin dördüncü maçına baş hakem olarak önce Rüştü Nuran’ı, ardından Serkan Emlek’i son olarak da Murat Biricik’i atadı.F.BAHÇE ile G.Saray arasında bugün oynanacak Kadınlar Basketbol Ligi final serisinin dördüncü maçının hakemleri tam 3 kez değiştirildi. Bu durum iki kulüp yöneticilerini de şaşkına çevirirken, Basketbol Federasyonu’ndan ise açıklama yapılmadı ve dün şu gelişmeler yaşandı...



4 saatte 3 atama



Saat 10.30 - Maça baş hakem olarak Rüştü Nuran, ikinci hakem olarak Serkan Emlek, üçüncü hakem olarak da Uğur Özen atandı.

Saat 11.30 - Merkez Hakem Kurulu, baş hakem Rüştü Nuran’ın yerine, bir önceki listede ikinci hakem olarak görünen Serkan Emlek’i, ikinci hakem olarak ise Özlem Yalman atandı. 3. hakem Uğur Özen ise listede kaldı.

Saat 14.30 - Federasyonu, bir kez daha değişikliğe gitti. Baş hakemliğe serinin ikinci maçını yöneten Murat Biricik atandı. Serkan Emlek 2., Uğur Özen de 3. hakem oldu.



Gerekçe gösterilmedi



İlk açıklamada baş hakem olarak belirtilen Rüştü Nuran’ın G.Saray tarafından istenmediği belirtilirken, başhakem olarak atanan Murat Biricik ise Fenerbahçe’nin kara listesindeki bir hakem. Dört saat içinde, üç değişiklik yapan Basketbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu bu duruma gerekçe göstermezken, Rüştü Nuran’ın ailesinden birinin rahatsızlığı nedeniyle, Özlem Yalman’ın ise dün G.Saray-O. Renault maçında görev alması sebebiyle bu değişikliklerin yapıldığı öne sürüldü.



Fener kazanırsa şampiyon olacak



KADINLAR Basketbol Ligi’nde F.Bahçe ile G.Saray Medical Park arasındaki play-off final serisinin 4. maçı bugün yapılacak. Derbi Caferağa Spor Salonu’nda saat 15.30’da başlayacak. Seride 2-1 önde olan sarı lacivertliler ezeli rakibini yendiği taktirde üst üste 6, toplamda 9. şampiyonluğunu ilan edecek. Aksi taktirde şampiyon salı günü Abdi İpekçi’deki son maçta belli olacak.
 
Cevap: Seç, Beğen, Al!



[video=youtube;R6fCBcpgvnw]https://www.youtube.com/watch?v=R6fCBcpgvnw[/video]

Fbli oyuncular hatta üzülüyorlar..
 
Üst Alt