Mitroglou Galatasaray'da İddiası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mitroglou Galatasaray'da İddiası!


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kostas_mitroglou_galatasaraya_transfer_olacak_mi_kostas_mitroglou_kimdirEU.jpg

Galatasaray transferde Mbaye Diagne'nin yanı sıra Kostas Mitroglou'yu 1,5 yıllığına kiraladı.

TRT Spor'un haberine göre Sarı Kırmızılı ekip Yunan golcü Konstantinos Mitroglou'nun 1,5 yıllığına kiralanması konusunda Marsilya ile anlaştı.

Yunan basınında yer alan haberlere göre ise Mitroglou kendisine yapılan yıllık 3,5 milyon euroluk teklife "Evet" dedi.

Galatasaray'ın 1,5 yıllığına kiralayacağı iddia edilen oyuncunun sözleşmesinde yıllık 500 bin euro'ya kadar çıkabilecek bir bonus maddesinin de bulunduğu öne sürüldü.



KAYNAK: @Gökhan Sancak (Marseille Muhabiri)

5aD1a5.jpg

AD1dDB.jpg
 
Son düzenleme:
Yıllık ücreti inanılmaz fazla,inşallah bizi yanıltır da iyi performans gösterir. Hayırlı olsun demekten başka şansımız yok.
 
As forvetimiz Eren'di bir hafta önce şimdi yedek Mitroglou mu olacak ? Hani geçen sene Fransa Liginde neredeyse 95-100 dakikaya 1 gol ortalamasıyla oynayan ? Ondan önceki iki sene Benfica ile baya iyi performans gösterip çok yüksek ücretle Marsilya'nın yolunu tutmuş olan ? Bu sene 502 dakika oynamış 3 gol atmış diye mi çöp oluyor bu adam anlamadım ? Bayıldığım bir forvet değildir de kimse kusura bakmasın Mitroglou yıllardır Portekiz'de Yunanistan'da Fransa'da baya golcü bir oyuncu . Hani bu para etmez daha iyisini bulurduk bedavaya felan diyip alternatif sunabilirsiniz de çöp demek henüz bize gelip kötü oynamadan ve istatistikleri ortadayken biraz cahilce duruyor .

not : as ve tek forvet olarak gelirse tercih etmem memnun olmam .
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt