MMA & Boks Genel Sohbet Konusu - Sayfa 35 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

MMA & Boks Genel Sohbet Konusu


Jon Jones striptiz kulübünde garsonu taciz edip tokatlamış. :red: Suçlu bulunursa hapis+kemeri de geri alıyorlarmış.
 
Eddie Alvarez diğer maçı Dagi ile yapacak. Dagi, Azerbaycanlı sanırım ama Türkiye için dövüşüyor. Aslında büyük şans Alvarez, McGregor'la kemer maçına çıkmış adam Dagi kazanırsa Ufc'den rahat kontrat kapar.
 

Enteresan olmuş para için diyen var, doping testinden geçmek için diyen var bilmiyorum. Kontratta İngiltere maddesi vardı riskli hamle.

andy ingiltere'de maça çıkmak istemiyor diye olabilir.

geçen dillian whyte'ın maçında herifte doping olmasına rağmen maça izin verip maçtan sonra açıklamışlar raporu. bu andy ruiz de ingiltere'de maça çıkmam orada dolaplar dönüyor gibisinden bir şeyler demişti.

aj'in ünvanları geri alması şart. kariyeri büyük yara alacak aksi halde. bir de temiz bir çocuğa benziyor bu eleman. diğer boksörler gibi kafa kırık değil. ;D
 

Haklısın. DC çok kötü dövüştü 4. Roundda. İlk üç roundu net almıştı. 2. Veya 3. Roundda saçma sapan ellerini arkasına koyup şov yapmaya SM’i dengesiz saldırtmaya çalıştı.

Dördüncü roundda biraz hareket etse, miocic’i yere indirse maçı rölantide bitirebilirdi . SM çok yorulmuştu. Son roundda herhalde 10 tane ciğere yumruk yedi ve hiç birinde önlem almadı. Sonra nefes alamamaya başladı ve gücü tamamen gitti.

İlginç maç oldu. SM’in DC’yi yenemeyeceğini düşünüyordum ilk üç roundda. Bence DC kaybetti SM kazanmadı.

Yine de DC büyük efsane.
 
joshua bu seferde dayak yerse o para göz çakal menajeri bile götünü kurtaramaz artık bütün itibar yerle bir olur

birde neymis efendim joshua wilderi 2 roundda indirirmis wilder 40 yasına gelmeden o macı istemiyecek o menajer.
 
UFC 241 inanılmaz bir şov olmuş. Son 3 maç sikletlerinin en iyi maçlarından olabilir, özellikle bana göre hakem sonucu yanlış tarafa maçı kazandırsa da Yoel-Costa maçı yakın zamanda hatırladığım en iyi MMA maçı oldu. Diaz'ın 3 yıl aradan sonra performansı inanılmaz, Stipe de bence kendisini tarihin en iyi ağırsikleti yapan galibiyeti almış. İlk 2 raund istikrarlı şekilde yumruk ve o inanılmaz slam'i yedikten sonra maçın içinde kalabilmesi inanılmazdı, 4. raundda yaptığı böbrek çalışması ve knockout'u ise şairaneydi. Cormier de hafif ağırda Jones'a temiz kaybettikten sonra ağırsiklette de Miocic'e knockout olup kariyerini noktalamak için en iyi anı yarattı bence. Zaten maçtan sonra da onun sinyallerini net şekilde verdi. Jones doping manyağı filan ama Cormier'nin onu hiçbir şekilde alt edemediği ortada, Stipe'ye de temiz şekilde knockout olduktan sonra bir kemer maçına çıkmak için Ngonnou'yla filan uğraşması lazım ki hiç o toplara gireceğini sanmıyorum. 7 Eylül'de Khabib neler yapacak bakalım, tez zamanda onun esas Tony Ferguson maçını izleyebilsek çok güzel olacak artık.
 
Üst Alt