GSC Scout - # Mohammed Diomande | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Scout # Mohammed Diomande


20200731_170808.jpg

2001 dogumlu Fildisili orta saha. Mohammed Kudus ve Kamaldeen Sulemana gibi Gana'daki Right to Dream akademisinde yetisti. Kudus ve Damsgaard satislarindan sonra Nordsjaelland takiminda gordugum en yetenekli oyunculardan biri. Ayagi temiz, caliskan ve teknik. Tam bir sistem oyuncusu.
 
bu sezona 4 maçta 2 gol 1 asistle başladı. Mohammed Kudüs'ü sattılar, bu sene de Diomande'yi satacaklar gözüken bu. Emre Mor'da buradan yetişmişti. Baya oyuncu çıkardılar.

Devre arası bir yoklama yapılmalı, ffp kalkıyor madem
 
Topçuyu bırak kardeşim bunların eğitim sistemindeki coach'ları toplayıp getireceksin. 50 bin euroya sende alırsın da bu adamlar pişirir kudüs yapar sen pişiremezsin sekidika olur.
 
Nordsjaelland'ın Right to Dream ve Metz'in Generation Foot projesi gibi bir Afrika projesi yapmalı ve ehl-i sünnet kardeşlerimizi Niğde FK bünyesine katmalıyız
 
3-1 yendikleri Kopenhag macinda macin adami secilmis. Bir gol atti, 3 basarili dribbling, 4 key pass ve girdigi 9 ikili mucadelenin 7’sini kazanmis. Sakatliklar gelisimini yavaslatti ama sakatlik yasamayip duzenli oynarsa Right 2 Dream akademisinden yetisip Nordsjaelland’a para kazandiracak olan bir baska isim.

6D45B960-B345-4DD2-95D6-82E5AEB996B4.jpeg
 
Üst Alt