Monaco, 122 Milyon Euro Kâr Yaptı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Monaco, 122 Milyon Euro Kâr Yaptı!


213437-large.jpg

Avrupa transfer piyasasının yıldız ekiplerinden biri Monaco oldu. Fransa şampiyonu, sattığı oyunculardan 173 milyon Euro'yu kasasına koydu. 6 oyuncuyla da kadrosunu takviye eden Monaco, bunlar için 51 milyon Euro harcadı. Monaco,
transfer döneminde 122 milyon Euro kar yaptı.

Avrupa transfer piyasasının en kârlı ekiplerinden biri Monaco oldu. Geçen sezonki sürpriz performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve 17 yıl sonra ligde şampiyon olan Monaco, Şampiyonlar Ligi'nde de yarı finale çıktı. Takımın bu performansının ardından gözler Monacolu oyunculara çevrildi.

Kylian Mbappe'den de yüz milyon Euro'nun üzerinde bir parayı kasasına koymaya hazırlanan Monaco, bu sezon şimdiye kadar 7 oyuncuyu gönderdi. Corentin Jean'i Touluse'a 3.5, Nabil Dirar'ı Fenerbahçe'ye 3.5, Abdou Diallao'yu Mainz'a 5 ve Valere Germain'i ise Marsilya'ya 8 milyon Euro'ya satan Monaco, asıl vurgunu diğer üç oyuncudan vurdu. Fransa şampiyonu, Tiemoue Bakayoko'yu Chelsea'ye 45, Bernardo Silva'yı Manchester City'ye 50 milyon ve son olarak da Benjamin Mendy'yi Manchester City'ye 58 milyon Euro'ya sattı. Monaco bu transferlerden 173 milyon Euro'yu kasasına koydu.

Bu oyuncuların yerini doldurmak isteyen Monaco, Wolfsburg'dan Diego Benaglio'yu ve Lyon'dan Jordy Gaspar'ı bedelsiz olarak kadrosuna kattı. Anderlecht'ten Youri Tielemans için 25, Feyenoord'dan Terence Kongolo için 15, Zulte Waregem'den Soualiho Meite için 8 ve Barcelona'dan Jordi Mboula içn de 3 milyon Euro ödedi. Transfere toplam 51 milyon Euro ödeyen Monaco'nun karı ise 122 milyon Euro olarak gerçekleşti.

GSC Haber
 
belhanda
feguli
maicon
gomis
fernanda
mariyano

bunlarin bonservisi 40 milyonu bulacaktir
bir tanesini bile kar yaparak satsinlar disimi kirarim
 
Transferde sıkça adi gecen Fabinho kalacak mi gidecek mi merak konusu. Mbappe ve Lemar bu sene takimda kalacak buyuk ihtimal. Fabinho da giderse orta sahaya bir transfer yapabilirler.
 
Son düzenleme:
Seneye de 3 adam satarlar 200milyon euroya. 15e al 100e sat bizim mallar 3-4milyon Euro'ya alıp 10 milyona satar zengin oluruz kafasını yaşamaya devam etsinler iyi genc futbolcuyu 10-20 arasına alırsın asla zarar etmezsin başarılar kar kalır üzerine bı bakmışsın 40-50milyon eurolar geliyor
 
Üst Alt