Monchi'nin Gözü Galatasaray Altyapısında | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
640x360_50781491-eb14-4fe2-bdb3-8d943018b97e.jpg

Futbol yorumcusu Bülent Timurlenk, Cengiz Ünder’i Roma’ya götüren Monchi'nin, Galatasaray altyapısını mercek altına aldığını yazdı.

Bülent Timurlenk, Sabah' ta yer alan yazısında, İtalyan kulübünün İspanyol futbol direktörüne bağlı iki scoutun, Galatasaray’ın U17 ve U19’da Trabzonspor ile oynadığı iki maçta Yunus Akgün, Atalay Babacan, Recep Gül ve Ali Ülgen’i izlediğini belirtti. Timurlenk ayrıca 16 yaşındaki Mustafa Kapı'nın da Monchi'nin listesinde olduğunu yazdı.

Galatasaray U19 takımının Trabzonspor'u 3-1 ve U17 takımının 5-0 mağlup ettiği maçları takip eden Roma'nın scout ekibinin Türkiye'de birçok genç oyuncunun maçlarını da düzenli olarak izlediklerini kaydeden Timurlenk, yazısında Monchi hakkında ise şu bilgileri verdi:

"Sevilla ezeli rakibi Real Betis ve Atletico Madrid ile birlikte 2000'de küme düştükten bir yıl sonra döndüğü La Liga'da tüm transfer operasyonunu eski yedek kalecisi kısaca Monchi olarak bilinen Ramon Rodriguez Verdejo'ya teslim etti. Sevilla onun futbol direktörlüğündeki 16 yılda 5 defa Avrupa Ligi'ni kazandı. Altyapıda 22 takım oluşturan ve 400 futbolcunun gelişimini izleyen 49 yaşındaki Monchi, 700 yerel scout ile çalışıp her sezon 250 yeni futbolcuyu ajandasına yazan bir futbol dâhisi. Sezon başında Sevilla'dan ayrılıp Roma'ya imza atan İspanyol futbol adamı, İtalyan kulübünde tüm transfer operasyonlarından sorumlu."

Goal
 
nah veririz.yıllar sonda her kategoride iyi sağbek cıkıyo.yusuf erdem gümüş,ali ülgen,emirhan civelek vb gibi....bunlar önce bizde oynayacak.heleki mustafa kapı....asla....o bizim ynei metin oktayımız olacak inşallah.defol monchi
 
Roma Sportif Direktörü Monchi: "Size isim veremem Türk oyuncular hakkında. Türkiye'den önemli isimleri izliyoruz. Galatasaray'ın altyapısındaki isimlere bakıyoruz. Bunları takip ediyoruz."

Radyospor'a kousmus.

Tarik Camdal var Monchi abi. Tam sizlik -> sol + sag bek.
 
Burda yonetim ve Teknik ekip basarisi one cikar! eger bu oyuncular gercekten bu kadar iyi ise ozaman yonetim de bunlari saglama baglasin.

UEFA kriterleri
Gelir gider tablosu
Yerli oyuncu

bunlari sayarken dogru cikis bu oyuncular olur. Bunlardan en az 5-6 oyuncu onumuzdeki 3-4 yil icinde A takimin iskeletini kurmasi gerekir. Biraz daha sabir ile Avrupada yine yeniden hodri meydan diyebiliriz.
 
Roma Sportif Direktörü Monchi: "Size isim veremem Türk oyuncular hakkında. Türkiye'den önemli isimleri izliyoruz. Galatasaray'ın altyapısındaki isimlere bakıyoruz. Bunları takip ediyoruz."

Radyospor'a kousmus.

Tarik Camdal var Monchi abi. Tam sizlik -> sol + sag bek.

Tarik Çamdali alirsa alnima Monchi dövmesi yaptiracagim

Inşallah alir
 
Sevilla taraftarları da buna sövüyor :D O kadar oyuncu sattılar 1 tane Marcao aldılar :D Başka da transferleri yok bunların :D
 
Üst Alt