GSC Scout - # Moryke Fofana | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Scout # Moryke Fofana


baltayı fer fecir etmesi yanıltma olarak görünebilir ama takip edenler biliyor ki gerçekten yetenekli ve değerlendirilmesi gereken bir adam.
 
hakan balta emekli biri olsa dahi fofana yetenekli futbolcu,sene sonu alınabilir.ndiaye gibi norvecten geldi.ve orda çok iyiydi ndiaye gibi.
 
baltayı fer fecir etmesi yanıltma olarak görünebilir ama takip edenler biliyor ki gerçekten yetenekli ve değerlendirilmesi gereken bir adam.

özdilek mahosu bunu ligde %80 hep yedek bekletip son 15 dakika oyuna aliyor. Allahtan basaksehir maci bitmeden aklina geldi de 75te girip maci bile kazandiracak kadar top oynadi. fener ve trabzon maclarinda bunu ilk 11'de sahaya sürse suan düsme potasindan cikmislardi.
 
Hızlı,güçlü topçu. Güncel piyasa değeri 850.000 Euro.
 

Ekli dosyalar

  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    98.6 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
Muazzam oyuncu. Ndiaye’den sonra Anadolu’daki yabancı oyunculara karşı biraz daha ılımlıyım. Eğer uygun fiyata olabilirse alınabilir sezon sonu. Tabii para varsa


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kesinlikle alinmasi lazim. Ne zaman konya'nin maclarini izlesem goze carpiyor, kaliteli oyuncu, boyle hizli, calim atan ve pozisyon yaratan oyunculari takimda bulundurmak her zaman iyidir, basak macinda oyuna girdikten sonra oyunu degistirdi, guzel de bir assist verdi, bonservisi de fazla olmaz.
 
Üst Alt