Mourinho: "Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi yeni bir şey değil" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mourinho: "Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi yeni bir şey değil"


Manchester United'ın Avrupa'ya erken vedası taraftarları üzmüşken, Jose Mourinho'nun açıklamaları yaraya tuz basar nitelikteydi.

article-2434976-18518E0700000578-758_634x416.jpg

Manchester United
Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Sevilla maçının ardından yaptığı açıklamalar, Kırmızı Şeytanlar'da şok etkisi yarattı.Premier Lig devi, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 0-0'ın rövanşında Sevilla'yı Old Trafford'da konuk ettiği maçta varlık gösteremedi ve İspanyol devi 2-1'lik zaferle adını çeyrek finale yazdırdı.Maça defansif bir anlayışla çıktığı için eleştirilen Mourinho, maçın ardından yaptığı açıklamalarla kendi kulübüne sataştı.Karşılaşmaya Paul Pogba'yı yedek oturtup Marouane Fellaini ile başlayan Mourinho, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında "Ben Porto'yla ve Real Madrid'le Manchester United'ı bu statta iki defa eledim.

Şampiyonlar Ligi'nden elenmek bu kulüp için yeni bir şey değil." şeklinde konuştu.Yenilginin dünyanın sonu olmadığını ifade eden Mourinho, "Futbol böyle bir şey. Cumartesi başka bir maçımız var. Oyuncularımın üzüntü içinde saklanmıyor olmasından dolayı memnunum. Dram yaratmaya vaktimiz yok." dedi.Manchester United, cumartesi günü FA Cup çeyrek finalinde Brighton'ı konuk edecek.

Kaynak : Goal
 
seneye de şampiyon olamazsa bir daha sittin sene büyük takım çalıştıramaz.3-5 sene sonra fenerin başında görsem şaşırmam!
 
Mourinho'nun büyük hoca olma kariyeri zaten 2010 yılında bitmişti, o günden sonra benim gözümdeki tek başarısı Real ile kazandığı şampiyonluk, tabii o sezonda da Guardiola'nın gereksiz fantezileri unutulmaz.

Günden güne kendini bitirmeye devam ediyor, nasıl olsa ligde 2. ya da 3. olacaklar bu aşikar, açıkçası bu açıklamadan sonra Manchester United gibi bir kulübün bir tepki göstermesi gerekir, bunca para harcatıp, berbat bir futbol oynatıyor.
 
Üst Alt