GSC Scout - # Muhamed Bešić | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Scout # Muhamed Bešić


Orta Sahaya Bosnalı. Geçen sene yaşadığı sakatlık yüzünden hiç oynayamadı. Everton orta sahası baya sağlam,yeni isimlerde geldi. Bana göre hiç zorlanmadan alınabilir.

Sakatlık konusunda ise; 24-25 yaşında bir oyuncu ve Alman altyapısından çıkma. Tolgay'da aynı sakatlıktan sonra geçen sene nasıl döndü gördük. En azından risk alınabilicek bir isim. Tolga-Selçuk-Besic ve üst seviye orta saha transferi ile fena olmayan bir dörtlü olabilir.

Muhamed Besic - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt

YouTube
 
Bana göre bir orta sahaya daha ihtiyaç var. Besic bu takımın kimyasına uyan bir oyuncu. Belhanda olmadığı zamanlarda Ndiaye'yi öne atıp Besic'i koyabiliriz oraya.

Fiyat olarak alınabilecek seviyede.
 
Sakatlıktan döndü ve 4-5 maçta oynadı. Devre arası Selçuk gidiyorsa alınmalı. Bizim sisteme de uyacak bir oyuncu.
 
Bugün eski konuları biraz fazla upladım,orta saha gündemi yüzünden ama bu son. ;)

Uzun süren sakatlık kabusu vardı ama geçen sene MBoro'da 37 maçta oynadı. Yanındaki isim ligin ikinci yarısı TS'ye giden Mikel'di..

Yaşı 26. Onyekuru gelecek gibi durmuyor ama Everton'dan Besic olur mu? Olur. Sanırım geçen sene ismi Başakşehir ile de geçmişti ama Boro'ya gitti.
 
PL'ye yeni yükselen Sheefield'a kiralanmış.. Everton inatla vazgeçmiyor kendisinden. Keşke biz alabilseydik. Sakatlığı da 2 senedir atlatmıştı aslında.

Opsiyonlu kiralansa fena mı olurdu..
 
Üst Alt