Muharrem Usta'dan Ersun Yanal'a: "Aziz Yıldırım sana az bile demiş!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Muharrem Usta'dan Ersun Yanal'a: "Aziz Yıldırım sana az bile demiş!"


1522875843519.png

Muharrem Usta, takımın eski teknik direktörü Ersun Yanal hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, katıldığı programda takımın eski teknik direktörü Ersun Yanal'ı sert bir dille eleştirdi.

TRT Spor'a konuşan Usta, Yanal'ın kulübü UÇK'ya şikayet etmesiyle ilgili, "Ersun Yanal'a buradan seslenmek istiyorum. Senin arkanda bu kadar iyi duran bir başkan var. Aldığın ücret yüksek gözükmesin diye sana cebinden para çıkarıp veren bir başkanın var. Sen nasıl bir insansın da 6-1 yenildiğin Akhisar maçından sonra Trabzonspor'u mahkemeye veriyorsun? Aziz Yıldırım sana az bile demiş! Bunu nasıl yapabilir bir insan? Böyle bir başkanın varken UÇK'ya nasıl gidip yapabiliyorsun bunu?" dedi.

Bilindiği üzere geçtiğmiz haftalarda Tahkim Kurulu, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun Trabzonspor aleyhine verdiği kararı onamış ve bordo-mavili kulüp, 230 bin euro gecikmiş alacağı olan Ersun Yanal'a toplam 1,3 milyon euro tazminat ödemeye mahkum edilmişti.

"Ligin ilk 8 haftasında o kadar kötü performans sergiledik ki..."

Muharrem Usta, sezona iddialı girdiklerini ancak Ersun Yanal yönetiminde istedikleri sonuçları alamadıklarını da belirtirken, "Ligin ilk 8 haftasında o kadar kötü performans sergiledik ki, neredeyse senenin başında umudumuzu kestik. Hocayla devam etme baskısı geldi. Ömrümde bu kadar baskıyı görmedim." diye konuştu.

Goal
 
Benim anladığım bu Muharrem vergi kaçırmış bunu da itiraf etmiş.
Ne demek paranın birazını elden verdim ?
Kara para mı aklıyorsun hayırdır?!

Gscimbom Mobile
 
Ne alaka kontratta ne yazıyorsa ödemek zorundasın 2018 yılındayız hala şu konulardan tartışma çıkıyor.
 
Canli yayinda KAP'a bildirilen miktardan daha fazla para verdigini soyluyor. MASAK'a ihbarda bulunan olmadi mi?
 
Üst Alt