Muhlis Gülen | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Muhlis Gülen


muhlsgulenn.jpg





Muhlis Gülen

Galatasaray Eski Futbolcusu



1968-1969 sezonunda Yugoslav Teknik Direktör Toma Kaleperoviç döneminde Karadeniz bölgemizin güçlü takımlarından Giresunspor 'dan transfer edildi. Ortasaha oyuncusu olarak ofansif ve defansif yönleri güçlü, yardımlaşma ruhu ön planda olan çelebi kişiliği ile taraftarın da sevdiği futbolcularımızdan birisidir.

Metin Oktayımız ile de birlikte oynamanın hazzını ve lezzetini tadan efsanelerimizden birisiydi. 2 yıl Galatasarayımız kadrosunda başarıyla futbol kariyerini sürdüren Muhlis Gülen 1970-1971 sezonunda yeniden yapılanmaya giden Galatasaray takımımız'ın başına İngiliz Teknik Direktör Brain Birch 'ü getirince Muhlis Gülen, Giresunspor'a geri döndü ve futbol kariyerine burada devam etti. Efsane futbolcularımızdan Naci Özkaya 'nın Teknik Direktörlüğünü yaptığı Giresunspor kadrosunda başarıdan, başarıya koştu.



2 kez ayyıldızlı milli forma giyme gururu ve onurunu da yaşayan Muhlis Gülen Şanlı Galatasaray tarihindeki mutena köşesinde hoş bir sada olarak yaşamaktadır.

Geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz değerli futbolcumuz Muhlis Gülen'i birazcık olsun tanıtmak istedim. Kendisini saygı ve rahmetle anıyoruz. Ruhu şad olsun.



Sevgiyle kalın...
 
Üst Alt