Muslera: "Kariyerimi Montevideo Wanderers'ta bitirmek istediğimi hep söylemiştim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Muslera: "Kariyerimi Montevideo Wanderers'ta bitirmek istediğimi hep söylemiştim"


5d06681ac03c0e23c42b7003.jpg

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, ülkesinin Copa America C Grubu'nda Ekvador'la karşılaştığı maç öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cimbom ile olan sözleşmesi 2021 yazında sona erecek olan 33 yaşındaki başarılı eldiven, gazetecilerin ülkesine geri dönüp dönmeyeceğiyle ilgili sorularına yanıt verdi.

Ekvador'la karşılaştıkları maç öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran başarılı eldiven, kariyerini futbola başladığı yerde bitirmek istediğini yineledi.
Fernando Muslera'nın açıklamaları şöyle:
"Açıkçası bunu düşünüyorum. Zamanın bize ne göstereceğini bilemeyiz ama kariyerimi benim için her şeyin başladığı Montevideo Wanderers'ta bitirmek istediğimi hep söylemiştim."
"Fakat Nacional'de oynamak da benim için bir rüyaydı. Ne mutlu ki Libertadores Kupası'nda oynama şansını yakaladım. Bu turnuvada kendi evinizde oynadığınızda %100'ünüzü verirsiniz. Umarım gelecekte de bu şansı bir kez daha yakalarım."
 
Forumda liseli yada üniversitede fizik dersleri alan kardeşlerimiz varsa sınavlarda "statik nedir?" gibi bir soru geldiğinde cevap olarak "8 senedir Galatasaray'da oynayıp, İstanbul'da yaşayan Muslera'nın jübile hayalleridir" yazabilirler.
 
Üst Alt