Muslera'nın Eşinden Olay Paylaşım! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Muslera'nın Eşinden Olay Paylaşım!


images

Galatasaraylı file bekçisi Fernando Muslera'nın eşi Patricia Callero'nun, sosyal medyadan "Muslera evine dön" mesajına verdiği yanıt gündem oldu.

Son zamanlarda bilindik formundan kötü bir performans sergileyen Fernando Muslera'ya taraftar tepkileri de artıyor.

Uruguaylı file bekçinin karısı Patricia Callero'nun, sosyal medyadan gelen bir mesaja verdiği yanıt olay oldu. Instagram'dan "Muslera go home" (Muslera evine dön) mesajına cevap veren Callero, "Neden olmasın? Belki yakında" yanıtını verdi. Muslera'nın eşinden gelen bu paylaşım sosyal medyada bir anda gündem oldu.

Bazıları bu mesajın Muslera'nın yakında eve geleceğini kastederek yapılmış bir espri olarak algılarken, bazıları ise ileride yaşanacak bir ayrılığın ilk sinyali olarak düşündü. Callero olumlu mesajlara da şükranlarını belirterek, "Güzel insanlara teşekkürler" dedi.

Milliyet

DWVz4aiXkAAONvi

DWV99DGX0AEdbIJ
 
Son düzenleme:
Şu haber 1 yıl önce olsa içimizi parçalardı ama Muslera gibi takımın yıllardır en önemli parçası olan futbolcu son 2 sezondur öyle bir performans gösteriyor ki hani işin duygusal tarafı bir yana çok aşırı bir kayıp olmaz takım performansı olarak ...
 
Form ve moral eksikliği olduğu belli zaten. Ama alternatifi kolay değil dolduramayız yerini boş tartışmalara gerek yok.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Cedric’e güveniliyor herhalde bu taraftara yine uyulur da alternatifi bulunmadan yollanırsa zapata orkun ayarı kalecilerle yıllarımızı harcarız. Bir mevki azıcık üst düzeye çıkınca formsuzluğunda o gönderildiğinde o bölgenin ilahı gelecek sanıyor herkes zamanındaki Drogba gidince İbra, Melo gidince Busquets falan geleceği sanıldığından gibi daha yaşı genç form tutarsa 4-5 sene kafa rahat olur o yüzden işi sağlama almadan mallık yapmamak lazım.


Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt