Muslera’nın Performans Düşüklüğünü Taffarel Değerlendirdi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Muslera’nın Performans Düşüklüğünü Taffarel Değerlendirdi


5a8924430f25441580798d58


Ve Taffarel, Muslera’daki bu düşüşü sık antrenör değişikliğine bağladı. Şimdi, Galatasaray'da Taffarel'in verdiği şok rapor konuşuluyor... İşte tüm detaylar...


Taffarel, Muslera’nın son iki sezonda antrenör değişikliğinin yanısıra farklı metotlarda çalışması nedeniyle form grafiğinin bozulduğunu raporunda belirtti.

Taffarel’in 2016 Temmuz’da takımdan ayrılmasıyla birlikte Muslera, farklı antrenman teknikleriyle çalışmıştı. Bunun, Muslera'yı bozduğu yönünde fikir birliğine varıldı.

ÇALIŞMA TEKNİKLERİ SÜREKLİ DEĞİŞTİ, MUSLERA ZARAR GÖRDÜ

Muslera, 2016-2017 sezonu başında kampta Taffarel ayrılsa da yıllardır beraber çalıştığı Fadıl Koşutan ile sezona hazırlandı. Ancak Ağustos 2016’da Riekerink’in getirdiği Frans Hoek, bu programları değiştirdi.

Hollandalı kaleci antrenörü, Muslera’ya farklı idman, antrenman teknikleri uygulattı. Ardından Riekerink’in ayrılığı sonrasında bu kez Tudor dönemiyle beraber yine çalışma sistemi değiştirildi.

Muslera’nın sürekli beraber çalıştığı Fadıl Koşutan Galatasaray’da kalsa da, teknik adamların ekibindeki kaleci antrenörleri programı belirledi. Tudor döneminde ise Muslera’nın tüm antrenman ve çalışma programlarını Sandro Tomic düzenledi. Ve Tomic’in bu kez program, çalışma teknikleri uygulandı.

İşte bu kısa süre yani 1.5 yıllık süreçte yaşanan değişikliklerin Muslera’yı geriye attığına karar verildi. Galatasaray 2. kaptanı olan Muslera’nın ligde kalan 13 haftada çok önemli bir rol oynayacağını düşünen Terim, Uruguaylı kaleciye bunu belirtip kendisine olan güvenini de dile getirdi.

Galatasaray'da Taffarel'in bu şok raporu sonrası Uruguaylı file bekçisinin üzerine titrenmeye başlandı.

hurriyet.com.tr

GSCimbom Portal
 
Tafo format atip, updateleri yapar.

Tafo gittikten sonra bir anda Direklere oyuncu koymaya da birakti Nando (hatirladigim kadariyla, Tafo döneminde hep Sabri duruyordu)
 
Taffarel, Muslera’daki bu düşüşü sık antrenör değişikliğine bağladı.

Yav He He.

O vakit aynısı Tarık, Selçuk, Donk ve ve ve ve.... İçin söylenebilir.
 
Bos yapmaya gerek yok. Frans hoek en iyi kaleci antrenorlerinden birisi dunyada. Fadilla calismak istemedigini de gazeteler yazmisti hoek o yuzden gelmisti. Formsuz oldugunu kabullenmek disinda her secenek masada sanirim
 
Üst Alt