Muslera'ya 5 Yıllık Teklif! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Muslera'ya 5 Yıllık Teklif!


gsarayda_muslera_karari_omurluk_imza_1495522220_1574.jpg

Tudor’un listesinde “Satılamaz” yazan tek isim olan Uruguaylı kaleciye, sarı kırmızılı yönetim, bu sezon kazandığı 3.575.000 Euro’dan beş yıllık yeni kontrat teklif edecek.


Transfer döneminde Bruma’yı satma ihtimali olan Galatasaray’da Sneijder’in geleceği belirsizliğini korurken, Muslera’dan taraftara iyi haber geldi. Sabah Gazetesi’nden Mehmet Özcan’ın haberine göre eşi Patricia Callero’nun hamile olduğunu öğrenen Uruguaylı kalecinin, Galatasaray’da kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. İstanbul’un kendisine uğurlu geldiğini düşünen başarılı kaleci burada baba olmanın planlarını yapmaya başladı. Başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Tudor’un ‘Satılamaz’ listesindeki tek futbolcu olan Muslera ile kısa süre içerisinde nikah tazeleneceği öğrenildi.

MAÇ BAŞI, GALİBİYET OLARAK DEĞİŞECEK

Galatasaray’da yılda 3 milyon 575 bin Euro garanti para kazanan Uruguaylı kaleci ile aynı şartlarda 5 yıllık yeni anlaşma yapılacak. Yeni sözleşmesinde sadece 20 bin Euro olan maç başı parasına galibiyet şartı koşulunun getirilmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılı forma altında 5 sezonu geride bırakan Fernando Muslera, İtalya Serie A’da 4 sezon Lazio forması giymiş ve şampiyonluk sevinci yaşadığı 2011 Copa America’nın ardından Florya’nın yolunu tutmuştu.

Gamaspor
 
5 sene çok

3+1 daha makul

Ayrıca maaşı max. 3m olmalı

Takımda en çok kazanan Muslera ve 2-3 topçu olmalı, diğer topçuların maaşını düşük tutmak lazım
 
teklif edecegin para 2.5 milyon avro, ama takimda bukadar para kazanan oyuncu varken, kabul ettiremezsin. 2 senedir takim cacik aliyor, normal sartlarda sözlesmesi uzatilan her astronomik ücretli oyuncu, indirime gitmesi gerekir. Futbol takim oyunu, ama Muslera´da iki senedir cok iyi sayilmaz.
 
Valla 5 sene çok iyi rahatça oynayabilir ama 3.750 çok

3-3.5'a sabitleyin Muslera'nın ücretini en çok maaş alanda o olsun ...
 
3 versinler, itiraz edecegini sanmiyorum.

Muslera adamdir. 40 yasina kadar da oynar. Yok sözlesme süresi uzunmus falan diye de abartmayin. Böyle klas kaleciler rahat oynar o yasa kadar.

Ayi oglu ayi 36 yasina geldi hala oynuyor Muslera mi oynayamayacak yani hem de ikisinin arasinda kat kat kalite farki var.
 
Yıllık alacağından ziyade kurunu sabitleyerek imzalamak gerekiyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ne çok finansal mal var ya.

Ulan sportif başarı için iyi futbolcu lazım, iyi futbolcu da çok maaş alır.

Muslera bu 1 milyon'a mı oynayacak?

Şuan Real Madrid ve Barcelona gibi 2 Dünya devi takımların kalecilerinden de daha iyi bir kaleci Muslera kimse farkında değil galiba.
 
3+1 daha makul, elimizden kaçacak hali yok performansını beğenirsek uzatırız yine.
Ya niye takılıyor insanlar buna ben onu anlamıyorum. Yok şöyle olsun böyle olsun diye.

Muslera bu ya. Hepimiz tanıyoruz hem sporculuğunu hem de insanlığını.

Form düşüklüğü yaşıyor diye uzatma konusunda tereddüt yaşayanları bile gördüm internette. Hâlâ form düşüklüğünün tüm takımın halinden kaynaklandığını anlayamayanlar var. Muslera da insan sonuçta kurtar kurtar bir yere kadar.

Bu ortamda çok bile dayandı açıkçası diğerlerine daha erken ayak uydurmadı. Her gol sonrası yüzündeki çaresizlik ifadesi insanı kahrediyor, en azından beni yani.

Son kale Muslerayı bile yıkmayı başaracaklar bu gidişle helal olsun vallah.

sent via GSC
 
Üst Alt