Muslera'ya Ada'dan Talip ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Muslera'ya Ada'dan Talip !


Muslera yolcu

İngiliz devi, Cim Bom'un 1 numarasına sezon sonu için talip oldu. Kesenin ağzını açan Ada ekibinin, 15 milyon Euro'yu gözden çıkardığı, Sarı-Kırmızılılar'ın da pazarlık için 'yeşil ışık' yaktığı öğrenildi.



fft1mm1631677.jpg




Galatasaray’ın 1 numarasına Ada’dan sürpriz teklif... Teknik patronları Villas Boas’ın raporunu dikkate alan Chelsea kulübünün, Sarı-Kırmızılılar’ın yıldızı Muslera’ya talip olduğu öğrenildi. Yeni sezon öncesinde tüm görüşmeleri yapıp işi imza aşamasına kadar getirmenin yollarını arayan İngiliz devinin, Uruguaylı file bekçisi için hiçbir fedakarlıktan da kaçınmayacağı ilk teklifiyle ortaya çıktı. Galatasaray’ın 20 milyon Euro’dan kapı açtığı transfer temaslarında Chelsea’nin ilk önerisinin ise 15 milyon Euro olduğu, ancak bu rakamı daha da yukarı çekebileceği belirtildi.



United iddiası da var



Flaş gelişmenin Cim Bom cephesinde önümüzdeki günlerde bir kez daha masaya yatırılacağı kaydedildi. Bu arada Muslera’ya tek talibin Chelsea olmadığı da Ada’dan gelen bilgiler arasında. Son dönemde büyük bir kaleci sıkıntısı çeken Manchester United’ın da listesinde Muslera isminin olduğu vurgulandı. Ada’nın iki kulübünün kapışması Galatasaray’ın elini güçlendirecek bir pazarlık kozu.



Aranan kan olmuştu



Uzun süre 1 numara konusunda kriz yaşayan Galatasaray’da Muslera aranan kan olmuştu. Mondragon’dan sonra sırasıyla eldivenleri devralan Orkun, De Sanctis, Aykut, Leo Franco, Ufuk ve Zapata, kısa süreler görev yapıp, Sarı-Kırmızılılar’ı hayal kırıklığına uğratmış, ardından Uruguaylı, kelimenin tam anlamıyla nefes aldırmıştı.

Raşit Altun​
 
Cevap: Muslera yolcu



Değil 15 , 25 milyon euro'ya bile satsalar bırakıp gitsinler kulübü.

Para duyunca şaftı kayıyor bizimkilerin.



Yıllar sonra bir kaleci bulmuşuz.
 
Cevap: Muslera yolcu



haberi gördüm açmak istemedim konuyu direk tepki alıyor :)

20 milyon euro cazip aslında satıp 10 milyon tl ye Onur'u alıp devam edebiliriz
 
Cevap: Muslera'ya Ada'dan Talip !



Tabi canım kaleciyi satıcaz.

Enayiydik ya biz.

Düzgün haberler yapın artık.
 
Cevap: Muslera'ya Ada'dan Talip !



Bir defa United'ın kaleciye ihtiyacı yok.De Gea daha 20 yaşında.Müthiş bir potansiyeli var.Ayrıca Muslera'yı satmaya gerek yok.Sonra tonla para verip bir Muslera daha ararız.
 
Cevap: Muslera yolcu



Finansal Fair Play'den dolayı 1 sezon sonra bizi bekleyen tehlikenin farkına varmalıyız artık..20 milyon euro'ya satabilsek çeşke..Onur'u alıp devam ederiz ama satacaksak 20 milyon euro civarı bir para olmalı..
 
Cevap: Muslera'ya Ada'dan Talip !



Kalecimizin prim yapmasi anlamina gelir ki bu hos olmus :) Medya bir sey yazmak zorunda birakinda bari bir kalecinin 20 milyon eder haberinden keyif alalim dedil mi? :)
 
Cevap: Muslera'ya Ada'dan Talip !



20 milyon euro 46 milyon tl demek arkadaşlar taş çatlasa 10-12 Onur'a versek 36 milyon para transfere aktarabiliriz hemde yabancı kontenjanı açılır
 
Cevap: Muslera'ya Ada'dan Talip !



Ben de 10 milyon TL yazmışım zaten Onur için..



Muslera için lira yazmışım, ondan dolayı aklın karışmış olabilir ama onu bilerek yazdım, Onur 10 milyon Türk Lirası edecek kaleci değildir.
 
Cevap: Muslera'ya Ada'dan Talip !



satmamalıyız kesinlikle.. eğer satacaksak 30 milyon euro'yu veren alsın hep zararlı çıkan taraf oluyoruz transferlerde bari bunda karımız olsun ama satmamamız gerektiğini düşünüyorum..
 
Üst Alt