Muslera’yı Tartışmanın Vakti Geldi mi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Muslera’yı Tartışmanın Vakti Geldi mi!


Aldığı paraya göre evet. Eğer yılda 3.5 milyon € kazanıyorsa bi kaleci büyük maçlarda takımını ayakta tutması lazım De Gea'nın Arsenal maçında yaptığı gibi. Musleranın ben kazandırdığı büyük maç hatırlamıyorum son yıllarda.
 
Takımımı ve taraftarımızı bu yüzden seviyorum.

Efsanelerimiz arasına giren isimler bile performans düşüşü gösterdiğinde eleştiriyoruz. Tabu haline getirmiyoruz.

Şahsi görüşüm evet eleştirilebilir, ancak gerçeklerin önüne geçmeyecek şekilde. Takımın bu düşüşü göstermesinin en son suçlusu Muslera'dır.
 
Melo'dan sonra Muslera'ya geldi sıra değil mi?

Galatasaray tökezler tökezlemez en değerli futbolcusuna saldıran ve buna göz yumanların topunu Allah bildiği gibi yapsın.
 
derbi özelinde büyük hata yaptıda takımın golden sonra moral motivasyon olarak bitmesi, bası kesilmiş tavuga dönmesi musleraya degil hocaya yazıyor.
 
Bence Muslerayı değil kaleci antrenörün tartışmanın tam zamanı, antrenör diye karpuzcu mu geldi naptı, adam cidden antrenör değiştiğinden beri düşüşte.
 
Şu durumda tudor ve dursun varken tartışılacak en son kişidir.Muslera tartışılmaz bir oyuncu da değil.Ama şimdi zamanı değil.Melo ve sneijderde yapılan hatayı tekrarlamamak lazım.Sneijder yerine aldığımız belhanda şuan bal yapmayan arı durumunda hani 15 asisti varda kime karşı yaptı diyorduk.Şimdi o asistleri arar olduk.Melo desek pozisyon olarak yeri dolmuş gibi gözüksede hala onun gibi lider karakterli bir oyuncu bulamadık.O da ırkçı hamza hamzaoğlu yüzünden gitti.Aynı hatayı muslerada yapıp eskiye dönmeyelim.Musleradan sonra da aynı durum olacaktır.Bulana kadar zapata leo franco türü kaleciler kanser edecektir.Sonra musleranın yediği hatalı golleri bile arar duruma geliriz.
 
Sezon sonuna kadar şans verelim olmadi river plate göndeririz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt