Mustafa Cengiz: "47 transfer yaptım hala doymadılar" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
1610624158031.png

Mustafa Cengiz: "Bu kadar haksız eleştiri, beni ve yönetim kurulunu bıktırdı. "

Mustafa Cengiz: "3-5 gündür büyük bir kaos yaratma, yanlış yönlendirmeler, sosyal medyada gördüğüm haksız suçlamalar var. Suçlayanlar haklı olabilir, herkese saygı duyarım." (GSTV)

Mustafa Cengiz: "Biz göreve geldiğimizde 157 M€ borç vardı. Transfer yasağı da vardı. 25 Ocak'ta görevi teslim aldık. 3 yıl önce o zamanın parasıyla 32 Milyon TL ödeyip yasağı kaldırdık. Baskette de yasağımız vardı. Bunu da kaldırdık. Bunları da ödedik."

Mustafa Cengiz: "Başımızda bir UEFA vardı. Şimdi millet hafife alıyor ama öyle değil. Disiplin Komitesi, 'Size 4 ay müsaade' dedi. 4 ay sonra gittik, sunumumuzu yaptık. Biz bunlara anlattık ve tarihlerinde ilk defa bir kulübe 2. defa uzlaşma anlaşması yaptılar."

Mustafa Cengiz: "Allah büyük, eğrisi doğrusuna geldi, 2 yıl üst üste şampiyon olduk. 10 yıl sonra ilk defa kâra geçtik."

Mustafa Cengiz: "Beşiktaş maçını kazanma hedefiyle sahada olacağız. Önemli bir derbi olacak. Bu maça gerek teknik direktörümüz, gerek futbolcularımız, ölümüne oynayacak."

Mustafa Cengiz: "Geldiğimizden beri 47 futbolcu almışız, 44 milyon euro harcamışız. Geldiğimizden beri 68 oyuncu satmışız, 62 milyon euro kazanmışız. 18 milyon euro artıdayız."

Mustafa Cengiz: "Menajeri kapımızda nöbet tuttu, oğlumu bile aradılar. 40 milyon euro bonservis ödemişiz. Başka kulüplerde ölseniz bunları vermezler. 'Mahremiyet' derler. TFF'de veremediler, sıkıştılar."

Mustafa Cengiz: "Para verip hashtag açtırıyorlar. 'Ya transfer ya istifa' diye hashtag açıyorlar. Böyle bir şey olur mu ya?"

Mustafa Cengiz: "47 transfer yaptım hala doymadılar."

Mustafa Cengiz: "Bir taraftar olarak bakarsam, beceriksiz bir yönetimiz. Vasatız."

Mustafa Cengiz: "Beceriksiz ve vasat halimiz bu. Acaba bir de becerikli olsaydık ne olacaktı?"

Mustafa Cengiz: "ultrAslan, Göksel Gümüşdağ'la görüşemezsiniz diye bildiri yayınlamış. Ben, Göksel Gümüşdağ'la görüştüm. Ben bu bildiriyi onlara yaptırsam neden Başakşehir başkanıyla görüşeyim?"

Mustafa Cengiz: "Fatih Terim ve oyuncularımız derbiye kazanmak için çıkacak"

Mustafa Cengiz: "Ben 380 Milyon TL yapılandırma yaptım. Euro olan borçları TL'ye çevirdim. 5 yıl yapılandırma yaptık. Şimdi 7+2'ye dönüldü. ilk 2 yıl ödemesiz. Ben bunları gelecek yönetimler için yaptım. Bunlar gerçekler."

Mustafa Cengiz: "Bir kulübümüz 18 aldı, 13 gözüküyor. Romanya'ya da gitti biliyorsunuz, Bolu'ya gitmedi. Bizim her şeyimiz çık ve net. Yalan, dolan yok. Bizans yok, arkadan dolanıp 2 puan almak yok. Bizim her şeyimiz açık."

Mustafa Cengiz: "Benim oyuncularım çok değerlidir. Fatih hocamlar 1 saat konuştum az evvel. Gece demişler ki; hocayı gönderiyormuşuz. ultrAslan ile 1 dakika konuşmadım."

Mustafa Cengiz: "Tükenene kadar mücadeleme devam edeceğim"

Mustafa Cengiz: "Biz 100 milyon euro kar etmediğimiz için suçluyuz. Galatasaray'ın 3 yıla daha ihtiyacı var. Korkmayın aday değilim."

Mustafa Cengiz: "Bugün Galatasaray, dünyanın en itibarlı kulüplerinden. Yazarım çeki, hepsini alırım. İrfan Can'ı da, Visca'yı da. Sonra hadi eyvallah der giderim. Var mı bana engel olabilecek bir güç? Yok. Ben Galatasaray'ın geleceğini karartmam, yapmam."

Mustafa Cengiz: "Transferlerin hepsini konuşunca rakam 38 milyon Euro oluyor. Şimdi detay veya isim vermeyeyim ama görüşme halindeyiz. Pazarlık devam ediyor..."

Mustafa Cengiz: "Hayaller Van Persie gerçekler tam tersi bizde.."


Mustafa Cengiz: “Benim şuan harcama limitim 9.7 milyon TL.”

Mustafa Cengiz: "Fatih Hocamızın istediği tüm transferler için görüşmelerimiz ve çabamız sürüyor."

Mustafa Cengiz: "Hocamızın yalnız hissetmesi bizimle ilgili olay değil. Belki de bizimle ilgili. Allah hocamızın sinerjisini, enerjisini eksik etmesin."

Mustafa Cengiz: "Hocamla biz 1 haftadır buluşamıyoruz, yoğun maç trafiği var. Biz devamlı bir araya geliyoruz hocamla klasik olarak. 'Hocam niye yalnız hissediyorsun?' dedim. 'Sinirlendim, burama geldim, ben de bu hale geldim' dedi."

Mustafa Cengiz: "Biz kavgalıydık barıştık diye bir olay da yok. Ben medya önünde kavga konuşmam, güzellik konuşurum."

Mustafa Cengiz: "Bizim hocayla kavga etmemizi bekleyip çekirdek aldılarsa, o çekirdekle Netflix izlesinler."

Mustafa Cengiz: "Galatasaray mevcut kadrosuyla Süper Lig'de şampiyon olur."

Mustafa Cengiz: "1 milyon Euro kaynak oluşturmamız lazım. Taraftarımız beklesin biraz."

Mustafa Cengiz: "İrfan Can, Visca, Mohamed, Onyekuru... Hepsi değerli oyuncular. Bizim tarafımızda hepsinin bir sırası var. O da bırakın bizde kalsın."

Mustafa Cengiz: "Hiç transfer yapamayabiliriz. Yapamayınca istifa derler, bu en kolayı. Sonra kayyum atanırsa buraya, ben dayanamam."

Mustafa Cengiz: "Limiti aşanlar oldu. Olmadı mı? Olmadı herhalde, biz rakam makam görmedik. Soruyorum TFF'de, görüntü var ses yok."

Mustafa Cengiz: "Çok değerli bir Galatasaraylının kulübümüze desteği oldu. Sponsor geliri olarak kulübe girdi sağlayacağız. Açıklayacağım."

Mustafa Cengiz: "Gençler oynadıkça hata da yapar, çocukları ezmeyin. Çocukları sosyal medyada idam ediyorlar, yapmayın arkadaşlar. Taraftardan istirham ediyorum."

Mustafa Cengiz: "Hocam da çok mutlu gençlerin katkısından dolayı. Ne güzel ya, gençler girdikçe biz de mutlu oluyoruz."

Mustafa Cengiz: "İyi bir başkan adayı görürsem, lehine çekilirim ama yeterli görmezsem aday olurum. Doktorlar ve ailemin düşüncesi aday olmamam yönünde.” "

Mustafa Cengiz: "Hakeme bir şey diyemiyorum, gol atamıyorum, mumya gibi oturuyorum. Gol yiyoruz, gık yok. Ayıp olur, yanımda rakip başkanlar oluyor."

Mustafa Cengiz: "Milletin karakterini ve kalitesini öğrenmek istiyorsanız, başkan olun ve diğer başkanların ne mal olduğunu görün. Real Madrid'den 5-6 gol yedik, ayağını bile oynatmadı. Göbek atan başkanlar gördük."

Mustafa Cengiz: "Falcao tümüyle taraftarların talebiyle yapılan transferdir."


Mustafa Cengiz: "FIFA'da açıkça diyor ki; bir oyuncunun oluru olmadan sen opsiyonunu uzatamazsın. UÇK'dan tüm takımlar şikayetçi."

Mustafa Cengiz: "1.25 milyon euro da Kayseri Erciyes'e ödenen para. 6 maç ne biliyor musunuz? 6 maç da oynamadığı maçmış. Böyle tek taraflı bir karar olur mu?"

Mustafa Cengiz : (Oğulcan transferi) Futbolcu köle değil. FIFA'da açıkça diyor ki 'Futbolcunun oluru olmadan tek taraflı uzatamazsın'. Herhangi bir spor hukukçusuna sorsalar bu cevabı alırlardı.

Mustafa Cengiz: "Tüm maddeleri okudum ben Hasan Kartal. O da yanılıyor. Ben devlette de özelde de çalıştım."

M. Cengiz: "Tweet atan yöneticilerimizden rahatsızım. Tweet yasak."

Mustafa Cengiz: "İstanbul tarihinin, belli mitingler hariç en büyük toplanması oymuş. Falcao bizim topçumuz, çok değerli fakat sakatlıktan kurtulamadı."

Mustafa Cengiz: "Falcao, İspanya'da tedavi olup gelecek. Çok karakterli bir futbolcu, bütün futbolcularımız karakterlidir. Düzelecek ve gelecek. Falcao bize derse ki 'Şu kulübü buldum, transfer olmak istiyorum', ki kendisine Güney Amerika ve Arabistan'dan teklif geldi istemiyor."

Mustafa Cengiz: "Yıllık 8 milyon euro teklifi kabul etmedi. 'Ben attığım golün anonsu yapıldığında tribünlerin sessiz olmasından bıktım' demiş. Ben desibel rekoru kırılmış bir yerde oynamak istiyorum demiş."

Mustafa Cengiz: "Ben burada 33 sene kalayım, hocamla 33 sene devam ederim. Hocanın Galatasaray'da yaptıklarını inkar edenler çarpılır."

Mustafa Cengiz: "Fatih Terim'in mukavelesi mayıs ayında bitmiyor. Fatih Hoca'nın mukavelesi, biz ya da sonradan gelecek yönetim iptal ederse biter. Otomatik iptal oluyor diye bir şey yok. 2+3 yıl yaptık mukaveleyi, hocamla beraber yaptık."

Mustafa Cengiz: "Değerli oyuncularımız var ama bir tek İngiltere'de transfer hareketi var. Barcelona krizde, İspanya'da bile büyük transferler yok. Satmaya çalışıyorlar. Gıdıklamalar var ama resmi teklif yok. Gıdıklamalar, bizi güldürmedi."

Mustafa Cengiz: "Çok büyük uğraşlar içerisindeyiz. Faizlerin düşük olması için hashtagler açın, amatörlere destek için hashtagler açın, bize destek verin."
 
Geldiğiniz güne lanet olsun.
Hala masal anlatıyor.
Bunun ne kadar çapsız olduğunu daha yeni anlıyor taraftar. Bir kerede polayanacılığı bırakında şun yöneticilerin gerçek yüzünü erkenden görün bir kere bee..
Sinirden elim ayağım titriyor.
Sizinde sizi oraya seçen genel kuruluda Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.
O kadar çok ceza aldım ki sizin yüzünüzden artık size küfür bile etmek içimden gelmiyor.
 
falcao, belhanda, babel, feghouli gibi maliyetli ama is yapmayan oyunculari yollamak icin en ufak bir gayret göstermiyor sonra ahkam kesiyor limit dolu diye
 
Tutturmuş borç bırakmayacağız da bırakmayacağız
Yahu 2 yıldır satış-alış dengesini kuramadınız iste niye kabul etmiyorsun
 
Mustafa Cengiz: "Falcao, İspanya'da tedavi olup gelecek. Çok karakterli bir futbolcu, bütün futbolcularımız karakterlidir. Düzelecek ve gelecek. Falcao bize derse ki 'Şu kulübü buldum, transfer olmak istiyorum', ki kendisine Güney Amerika ve Arabistan'dan teklif geldi istemiyor."
 
Mustafa Cengiz: "Bir kulübümüz 18 aldı, 13 gözüküyor. Romanya'ya da gitti biliyorsunuz, Bolu'ya gitmedi. Bizim her şeyimiz çık ve net. Yalan, dolan yok.
Şu kismi neden daha detayli anlatmiyor?
Elde kanit varsa neden sikayet etmiyoruz?
 
Mustafa Cengiz: "Yıllık 8 milyon euro teklifi kabul etmedi. 'Ben attığım golün anonsu yapıldığında tribünlerin sessiz olmasından bıktım' demiş. Ben desibel rekoru kırılmış bir yerde oynamak istiyorum demiş."
 
Mustafa Cengiz: "Fatih Terim'in mukavelesi mayıs ayında bitmiyor. Fatih Hoca'nın mukavelesi, biz ya da sonradan gelecek yönetim iptal ederse biter. Otomatik iptal oluyor diye bir şey yok. 2+3 yıl yaptık mukaveleyi, hocamla beraber yaptık."
 
Üst Alt