Mustafa Cengiz, Asamoah İçin Kararını Verdi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mustafa Cengiz, Asamoah İçin Kararını Verdi!


galatasaray_kwadwo_asamoahin_pesinde1W.jpg

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sol bek transferi için Kwadwo Asamoah'ta karar kıldı. Cengiz'in, son ana kadar Ganalı yıldızın transferini zorlayacağı öğrenildi.


Gamaspor’un ulaştığı bilgiye göre sarı-kırmızılı camiada merakla beklenen sol bek transferi için başkan Mustafa Cengiz, son olarak daha önce de görüşülen Kwadwo Asamoah’ta karar kıldı ve bu kararını teknik direktör Fatih Terim’e de iletti. Terim’e transferdeki son durumu “Kaynağımız var. Asamoah’ı zorluyoruz. Olma ihtimali yüksek” sözleriyle anlatan Cengiz, 29 yaşındaki yıldız futbolcunun transferi için umut verici konuştu.

Dursun Özbek yönetimi döneminde Sportif A.Ş’de görev alan Serdar Güzelaydın da Ocak ayının başında oyuncunun menajeri Federico Pastorello ile görüşme gerçekleştirmiş ve bu görüşmede ‘Haziran ayında bonservissiz transfer’ konusunda anlaşmaya varılmıştı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Juventus’un da Ganalı futbolcuyla sözleşme uzatmama kararı almasının ardından yeniden bu transfer için çalışmalara başladı.

GAMASPOR
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Resmi bir aciklama degil, o yuzden ciddiye almaya gerek yok. Surekli Asamoah haberleri paylasiyor spor siteleri zaten.
 
juve vermiyor işte zorla mı alacaksın ? en sonunda s... gidin diyecekler onu mu istiyorlar anlamıyorum . sanki başka bek kalmadı dünyada ?
 
Asamoah gerçekten gelmek istiyorsa eğer ön protokol imzalayalım adamla

Juve 'yle filan ne uğraşıyoruz anlamıyorum ki yazın güzelce gelir oynar ...
 
Üst Alt