🎗Mustafa Cengiz - Sayfa 160 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

🎗Mustafa Cengiz


Transfer islerinin hesabini sormak icin F.Terim basligina yazin.Sponsporluk,yonetim sekli gibi konularda elestirmek daha dogru olur.
Sence takımın aylardır forvetsiz olması Terim'in talebi mi? Ya da kimsenin alınmıyor, kampa yetiştirilemiyor olması? Böyle olmasını mı istiyor? Elindeki adamların satılmasını kimsenin alınmamasını? Ki Belhanda ve Rodrigues'ten kalmasını istemiş adam. Bu konularda da Terim'i mi eleştirmemiz gerekiyor? Ne yapması gerekirdi sence, nasıl bir yol izlese doğru olurdu? Kredi mi çekseydi, evini mi satsaydı?

Cengiz'i sadece yalan söylediği için bile eleştirme hakkım var geri kalan her şeyi bırak.
Ki adam çıktı kendi ağzıyla forvet konusunda, transfer konusunda taraftarımızdan özür diliyoruz dedi kaç sefer buna rağmen suç Terim'in oluyor.
 
Paran yoksa niye geldin?
Kaynak bulamayacaksan niye geldin?

Önüne gelen Galatasaray başkanlığına mı aday olacak?

Normal hayatında bu kadar yalan konusuyormuydun?

Başkan olmadan önce ibrahimovic filan atıp tutuyodun bu yüzsüzlüğünün sebebi nedir?
 
inanılmaz büyük hayalkırıklığı yaşıyorum kendisiyle ilgili. dursundan kaçarken cengize tutulduk malesef. ben gerçekten vizyoner, ne yaptığını bilen, planlı programlı, kaliteli bir başkan kazandık derken, yalancı, iş bilmeyen, plansız programsız, acemi, yalaklığı seven, saçma sapan bir adam çıktı. değil başkanlık floryaya gece bekçisi yapmam bu adamı bu saatten sonra
 
Yeni sponsorlar nerde kaldi? Stadin isim sponsorluk anlasmasi bitiyor ve forma sponsoru da bitiyor. Oyuncu satip para yapma tek opsiyon degil. Adam gibi sponsorlar niye bulamiyorsunuz? Sirf ordan senelik gelirimizi normalde adam gibi sponsor bulursak 5 milyon € yükseltiriz.
 
Üst Alt